Ηρωίνη σε έργα τέχνης εντόπισε ο ΣΔΟΕ

Ποσότητα ηρωίνης βρέθηκε κρυμμένη σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες εντός ταχυδρομικού δέματος που προοριζόταν για παραλήπτη στην περιοχή των Αθηνών, μέσα στο οποίο υπήρχαν πίνακες Λαϊκής Αφρικανικής Τέχνης. Η επιχείρηση οργανώθηκα από συνεργασία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών & Όπλων της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε Αττικής με το Συντονιστικό Όργανο Δίωξης Ναρκωτικών - Εθνική Μονάδα Πληροφοριών (Σ.Ο.Δ.Ν/Ε.Μ.Π) και των συναρμόδιων Γαλλικών Τελωνειακών Αρχών.

 

Τις μεσημβρινές ώρες της 6ης Αυγούστου εμφανίστηκε σε κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών εταιρείας ταχυμεταφορών 27χρονος Νιγηριανός υπήκοος ο οποίος με την χρήση πλαστής άδειας παραμονής αλλοδαπού η οποία ανέγραφε ως στοιχεία κατόχου τα στοιχεία του παραλήπτη παρέλαβε το ταχυδρομικό δέμα και άμεσα έγινε επέμβαση από κλιμάκιο υπαλλήλων του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υπηρεσίας μας με αποτέλεσμα την σύλληψη του.

 

Ο συλληφθείς μετά της σχηματισθείσης δικογραφίας οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

 

Παράλληλα, εξετάζεται η συμμετοχή του σε ευρύτερο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών με την μέθοδο της εισαγωγής τους μέσω ταχυδρομικών δεμάτων από διάφορες χώρες του εξωτερικού.


protoselida

Media

Reuters: Ίσως πάρει μήνες η επιστροφή της Aramco σε φυσιολογικούς ρυθμούς

Reuters: Ίσως πάρει μήνες η επιστροφή της Aramco…

Η πλήρης επιστροφή της Saudi Aramco στους φυσιολογικούς όγκους παραγωγής πετρελαίου, "ίσως πάρει μήνες", ...

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Τεχνολογία

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Ορισμένες εφαρμογές που καταγράφουν την περίοδο των γυναικών κατηγορούνται ότι μοιράστηκαν ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.