Γεωργαντάς: Εθνικό στοίχημα η ψηφιακή διακυβέρνηση της χώρας

Εθνικό στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί χαρακτήρισε το στόχο της κυβέρνησης να φθάσει η Ελλάδα στο μέσο όρο της ΕΕ στα ζητήματα της ψηφιακής διακυβέρνησης, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς.

«Το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα επιτελέσει το ρόλο του εθνικού συντονιστή της ψηφιακής πολιτικής δίνοντας μεγάλη έμφαση στον τομέα του ανασχεδιασμού των διοικητικών διαδικασιών με στόχο να κερδίσουμε χρήμα, χρόνο και διαφάνεια» τόνισε ο κ. Γεωργαντάς και πρόσθεσε: «Είναι ένα εθνικό στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και όποια πρόταση κατατεθεί και είναι βελτιωτική, θα την υιοθετήσουμε».

Ο κ. Γεωργαντάς υποστήριξε ότι «φαντάζει παράδοξο στην αντιπολίτευση το αυτονόητο που κάνει η ΝΔ και είναι η υλοποίηση των προεκλογικών της δεσμεύσεων που είχαν εγκριθεί από τον ελληνικό λαό».

«Αυτό δεν είναι βιαιότητα, όπως ισχυρίζεστε, αλλά μια νέα κοινοβουλευτική πρακτική που η κυβέρνηση θα την ακολουθήσει. Μην κάνετε λοιπόν στείρα αντιπολίτευση. Τελικός μας κριτής βεβαίως είναι ο ελληνικός λαός. Αυτός που εσάς τοποθέτησε στην αντιπολίτευση και εμάς στην κυβέρνηση. Αυτός θα μας κρίνει και πάλι», κατέληξε ο κ. Γεωργαντάς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


protoselida

World Business

Ποιος πλήρωσε 1,1 εκατ. δολάρια για τον Tin Tin;

Ποιος πλήρωσε 1,1 εκατ. δολάρια για τον Tin…

Tιμή - ρεκόρ για το πρώτο εξώφυλλο του θρυλικού κόμικ του Eρζέ, από το 1930

Media

Εφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος

Εφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος

Απεβίωσε το πρωί της Παρασκευής, σε ηλικία 83 χρονών, ο πρώην εκδότης και δημοσιογράφος...

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Τεχνολογία

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Ορισμένες εφαρμογές που καταγράφουν την περίοδο των γυναικών κατηγορούνται ότι μοιράστηκαν ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.