Δούρου: Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε εικόνα των ζημιών των σταθμών στον Υμηττό

Στη διαδικασία καταγραφής των ζημιών που υπέστησαν ραδιοφωνικοί σταθμοί, από την πυρκαγιά της 12ης Αυγούστου στον Υμηττό, αναφέρθηκε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, μιλώντας στον Realfm 97,8.

 

"Ήταν μία σκέψη ενός ανθρώπου που έχει υπηρετήσει στον ιδιωτικό τομέα και όχι στο δημόσιο και ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι σημαίνει για μία επιχείρηση το να καταστραφούν οι υποδομές της και τι σημαίνει ακόμα και για τους ίδιους τους εργαζόμενους, τι μπορεί να απειλήσει, τα εργασιακά τους δικαιώματα και την επιβίωση των εργαζομένων και μίας επιχείρησης. Αλλά και σε ένα περίεργο τηλεοπτικό τοπίο έτσι όπως διαμορφώθηκε πριν από κάποια χρόνια όταν επιχειρήθηκε για πρώτη φορά στην πατρίδα μας να υπάρχει νόμιμη αδειοδότηση καθώς και σε ένα κατακερματισμένο ενημερωτικό τοπίο το να βρεθούμε χωρίς τη δυνατότητα μία πλουραλιστικής ενημέρωσης είναι θέμα Δημοκρατίας", σημείωσε η κ. Δούρου και πρόσθεσε:

 

"Έχουν ενημερωθεί το σύνολο των τεχνικών των κεραιών και των σταθμών που έχουν υποστεί ζημιές και έτσι ήδη από χθες έχουν ξεκινήσει τα σχετικά αιτήματα. Εάν όλα λειτουργήσουν όπως έχουμε λειτουργήσει έως τα τώρα και έχουμε και θετική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής, τον κ. Κωστάκη, νομίζω ότι θα έχουμε την εικόνα των ζημιών μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Από εκεί και πέρα φεύγει από τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς καθώς και από την Περιφέρεια και αναμένεται η σχετική διαδικασία που πρέπει να εκκινήσει το αρμόδιο υπουργείο. Με δεδομένο το γεγονός ότι τόσο μέρος της διοίκησης αλλά έχουμε προβεί και σε ανάκληση αδειών, όλα αυτά από μέρους της Περιφέρειας κατά την παράδοση παραλαβή στον νέο Περιφερειάρχη, στον κ. Πατούλη, θα έχουν υλοποιηθεί".


protoselida

World Business

General Motors: «Τσεκούρι» σε 1.200 θέσεις εργασίας στον Καναδά

General Motors: «Τσεκούρι» σε 1.200 θέσεις εργασίας στον…

Την απόλυση 1.200 εργαζομένων σχεδιάζει η General Motors στο εργοστάσιο συναρμολόγησης Oshawa στον Καναδά, το οποίο...

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Αθλητικά

ΟΠΑΠ και ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζουν μαζί

ΟΠΑΠ και ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζουν μαζί

Την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας παρουσίασαν την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019, ο ΟΠΑΠ και...

Αυτοκίνητο

Η Paugeot πρώτη και στις προτιμήσεις των εταιρειών

Η Paugeot πρώτη και στις προτιμήσεις των εταιρειών

Πρώτη είναι η Peugeot και στην προτίμηση των εταιρειών για το διάστημα Ιανουαρίου -Αυγούστου 2019...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.