Η απάντηση του Κικίλια στο ειρωνικό ποστ του Πολάκη Προτεινόμενο

Να ειρωνευτεί τον υπουργό Υγείας για την δήλωσή του ότι μετά από συνεννόηση με τον πρωθυπουργό, το υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα νοσηλείας, αποθεραπείας και αποκατάστασης του εθελοντή πυροσβέστη που υπέστη σοβαρά εγκαύματα στην πυρκαγιά της Εύβοιας, επιχείρησε ο Παύλος Πολάκης, λαμβάνοντας "πληρωμένη" απάντηση από τον Βασίλη Κικίλια.

 

Συγκεκριμένα, ο κ. Κικίλιας με ανάρτησή του στο facebook είχε δηλώσει:

 

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω γιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό, το ΕΚΕΠΥ και το ΕΚΑΒ για τη συντονισμένη προσπάθεια στην Εύβοια, έτσι ώστε να μη θρηνήσουμε νεκρούς και να δράσουμε υποστηρικτικά στη μεγάλη μάχη με τις φλόγες που έδωσαν πυροσβέστες, εθελοντές και πολίτες.

 

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον εθελοντή πυροσβέστη κ. Καρλαφτόπουλο -που με αυτοθυσία υπέστη εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού και χειρουργείται αύριο στο ΚΑΤ- σε συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, το Υπουργείο Υγείας θα καλύψει τα έξοδα νοσηλείας, αποθεραπείας και αποκατάστασης του".

 

Ο πρώην αναπληρωτής υγείας, του απάντησε ότι με τις προβλέψεις της προηγούμενης κυβέρνησης όλα τα έξοδα του εθελοντή δασοπυροσβέστη καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ, για να λάβει αποστομωτική απάντηση από τον Β. Κικίλια:

 

"Κύριε Πολάκη,

 

γνωρίζω ακριβώς την κατάσταση της υγείας του εθελοντή δασοπυροσβέστη. Η πλήρης αποκατάσταση και αποθεραπεία του, απαιτούν δαπάνες που δεν καλύπτει το ΕΣΥ και ο ΕΟΠΥΥ.

 

Θα καλύψουμε ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ... όπως καλύψαμε πλήρως και τους εγκαυματίες από την τραγική φωτιά στο Μάτι, που ΑΦΗΣΕΣ ΑΚΑΛΥΠΤΟΥΣ 1 χρόνο τώρα.

 

Τέλος με τα ψέματά σας και τη μικροπολιτική".


protoselida

Τουρισμός

 “Πράσινο φως” για νέο ανελκυστήρα στην Ακρόπολη

“Πράσινο φως” για νέο ανελκυστήρα στην Ακρόπολη

Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την Τετάρτη και τις τρεις μελέτες που αφορούν στην...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.