Πτήσεις προς Μεξικό και Cancun ξεκινά η Turkish Airlines

Δρομολόγια προς την πόλη του Μεξικό, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στη Λατινική Αμερική και πρωτεύουσα του Μεξικό καθώς και στο Cancun ξεκίνησε η Turkish Airlines.

 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση οι πτήσεις για την πόλη του Μεξικό και το Cancun, τον 18ο και 19ο προορισμό της Turkish Airlines στην Αμερική, θα διεξάγονται τρεις μέρες την εβδομάδα με το δρομολόγιο Istanbul – Πόλη του Μεξικό – Cancun ξεκινώντας στις 21 Αυγούστου 2019. Με αυτές τις πτήσεις, η Turkish Airlines προσθέτει το Μεξικό, τη μεγαλύτερη χώρα της Κεντρικής Αμερικής στο πτητικό της δίκτυο, διευρύνοντας τις περιοχές που διασυνδέονται με το Istanbul Airport.

 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έγινε στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Πόλης του Μεξικό για τα εγκαίνια των νέων πτήσεων , ο Πρόεδρος του Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines, K. İlker Aycı δήλωσε: "Συνεχίζουμε να διευρύνουμε τα όρια του δικτύου μας στο πλαίσιο της στρατηγικής μας ανάπτυξης. Μετά το Bali, είμαστε ευτυχείς που έχουμε τη δυνατότητα να συνδέουμε αυτές τις δύο σημαντικές πόλεις της Αμερικής με 125 χώρες σε όλο τον κόσμο. Από σήμερα και στο εξής, οι επισκέπτες που ταξιδεύουν στην Πόλη του Μεξικό και το Cancun θα μπορούν να πετάξουν με την άνεση της Turkish Airlines. Πιστεύουμε ότι οι νέες μας πτήσεις θα ενδυναμώσουν τις σχέσεις της Τουρκίας με το Μεξικό σε κάθε τομέα".


protoselida

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Τουρισμός

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Προώθηση οινοτουρισμού στο Παρίσι

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Προώθηση οινοτουρισμού στο Παρίσι

Ειδική εκδήλωση - προβολή θα πραγματοποιήσει στο βραβευμένο ελληνικό εστιατόριο "Le Mavrommatis" στο Παρίσι, τη...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.