"Έρχεται" δέσμη μέτρων για ανέργους Προτεινόμενο

Η υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης των ανέργων αλλά και εργαζομένων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις θα βρεθεί στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Κυβερνητικής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί, εκτός απροόπτου, αύριο το απόγευμα, υπό τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, σύμφωνα με το «Έθνος».

 

Στόχος της κυβέρνησης είναι να ξεκινήσει από το Σεπτέμβρη η εφαρμογή δέσμης προγραμμάτων για την κατάρτιση ανέργων, αλλά και εργαζομένων που χρειάζονται "εκσυγχρονισμό" των γνώσεών τους σχετικά με το αντικείμενο της εργασίας τους.

 

Η παρουσίαση του πλήρους σχεδίου για την κατάρτιση ανέργων και εργαζομένων θα γίνει σήμερα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κυβερνητικής Επιτροπής, από τον κ. Κουτρουμάνη.

 

Στην προώθηση του στόχου αυτού της κυβέρνησης θα συμβάλλει και η άμεση απελευθέρωση κονδυλίων του ΕΣΠΑ, μετά την απόφαση της Κομισιόν να μειώσει στο 5% τη συμμετοχή της Ελλάδας στα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα.

 

Παράλληλα, μέσω των εν λόγω προγραμμάτων θα δοθεί η δυνατότητα σε ήδη εργαζομένους να εκπαιδευτούν σε νέα σύγχρονα προγράμματα του αντικειμένου τους.


protoselida

Media

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ προχώρησε σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συλλογή γραπτών προσφορών με...

Αθλητικά

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν οι ομάδες της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, ζητώντας να ακυρωθεί...

Τουρισμός

Η Ίος τράβηξε τα βλέμματα στο Μιλάνο

Η Ίος τράβηξε τα βλέμματα στο Μιλάνο

Μόνο θετικά σχόλια και βλέμματα συγκέντρωσε η αντιπροσωπεία του Δήμου Ιητών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.