ΠΣΑΠ: Συνεργασία με το Johan Cruyff Institute

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), στο πλαίσιο εκπαίδευσης των μελών του ανακοίνωσε τη συνεργασία με το Johan Cruyff Institute.

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στις αθλητικές επιστήμες παγκοσμίως (Sports Management, Sport Marketing and Sponsorship), που όπως υποδηλώνει και το όνομα του ιδρύθηκε από τον μεγάλο ποδοσφαιριστή Γιόχαν Κρόιφ, τον επονομαζόμενο και “Ιπτάμενο Ολλανδό”.

«Ο Π.Σ.Α.Π. οφείλει και επιδιώκει να προσφέρει στα μέλη του κάθε δυνατή βοήθεια, ώστε να είναι έτοιμοι για τη στιγμή που θα κληθούν να αποσυρθούν από την ενεργό δράση. Στο πλαίσιο αυτό ξεκινά τη συνεργασία του και με το ‘Ινστιτούτο Γιόχαν Κρόιφ’, ένα από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα παγκοσμίως, που εξαπλώνεται συνεχώς και ειδικεύεται στις αθλητικές επιστήμες, όπως το Sports Management ή το Sport Marketing and Sponsorship», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΠΣΑΤ.

«Η εκπαίδευση είναι ο ακρογωνιαίος λίθος, στις προσπάθειές μας να αναπτύξουμε τα μέλη μας ολιστικά. Ο Σύνδεσμος δίνει μεγάλη έμφαση, ώστε να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να ξεκινήσουν μία διπλή καριέρα και να έχουν μία ομαλή μετάβαση στη ζωή μετά το ποδόσφαιρο.

Για αυτό το λόγο είμαστε πολλοί χαρούμενοι που το Ινστιτούτο Γιόχαν Κρόιφ, ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στις αθλητικές επιστήμες παγκοσμίως, θα είναι ένας από τους συνεργάτες μας στην αποστολή αυτή», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής, αναφερόμενος στα οφέλη της συνεργασίας με το Johan Cruyff Institute.

 

 

 

 

 

 

 

 


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Τεχνολογία

ΕΕΤΤ: Οι προκλήσεις των δικτύων 5G

ΕΕΤΤ: Οι προκλήσεις των δικτύων 5G

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), καθηγητής Κωνσταντίνος Μασσέλος, μίλησε την προηγούμενη...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.