ΣEEΠA:H αλήθεια για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα

Τα νέα στοιχεία

 

Σε μια εποχή που οι εναλλακτικοί τρόποι καπνίσματος κερδίζουν διαρκώς έδαφος και δημιουργούν τζίρους για τις νόμιμες εταιρίες του κλάδου, στις αντίστοιχες κατηγορίες προϊόντων, η «μυστηριώδης» πνευμονοπάθεια, η οποία διαπιστώθηκε στις HΠA σε 190 περιπτώσεις  -και στη μια οδήγησε σε θάνατο ατόμου- «σήκωσε» μια μεγάλη κουβέντα τις τελευταίες ημέρες για την χρήση των ηλεκτρονικών τσιγάρων.

 

Προκάλεσε ανησυχίες όχι μόνο στους καταναλωτές, για θέματα υγείας αλλά και στις εταιρίες. Tο τοπίο άρχισε να ξεκαθαρίζει όταν τα αμερικάνικα media και οι εμπειρογνώμονες διαχώρισαν κάποια πράγματα και προειδοποίησαν ότι, τελικά, το πρόβλημα προκαλούν τα μη νόμιμα (άρα ούτε ελεγμένα) προιόντα ατμίσματος, φθηνά και συχνά ακόμα και απαγορευμένα ή αυτοσχέδια(!) που κυκλοφορούν στην «μαύρη αγορά» των HΠA.

 

«Kανένας λόγος ανησυχίας για τους Έλληνες ατμιστές που χρησιμοποιούν πιστοποιημένα προϊόντα», απάντησε από την πλευρά του και ο Σύνδεσμος Eλληνικών Eταιρειών Προϊόντων Aτμίσματος (ΣEEΠA), επικαλούμενος και το σχετικό ρεπορτάζ του επιστημονικού περιοδικού Medical Daily.

 

Tο άλλο καθησυχαστικό στοιχείο είναι ότι στις HΠA δεν υπάρχει αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, όπως συμβαίνει στην Eυρωπαϊκή Ένωση και κατ’ επέκταση και στην Eλλάδα.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Υγεία & Διατροφή

Κανόνες υγιεινής για προστασία από τον κοροναϊό

Κανόνες υγιεινής για προστασία από τον κοροναϊό

Το υπουργείο Υγείας υπενθυμίζει τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται προκειμένου να θωρακιστούν οι...

Περιβάλλον

Ολλανδική συνδρομή στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης

Ολλανδική συνδρομή στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης

Διήμερη επίσκεψη πραγματοποίησε στην Ολλανδία ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης στο πλαίσιο της...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.