Νίσυρος: Επιστημονικό συνέδριο για τις νέες τουριστικές τάσεις

Η Εταιρεία Επιστημόνων Επικοινωνίας και Δημοσιογράφων και η Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, διοργανώνουν στη Νίσυρο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Οι νέες τάσεις του τουρισμού, η περίπτωση της Νισύρου», με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Νισύρου.

 

Το Επιστημονικό Συνέδριο θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο Πολυβώτης την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 κι ώρα 18.30-20.00, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 ώρα 10.00-14.00 και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 ώρα 11.00-13.00.

 

Συγκεκριμένα την Παρασκευή, θα υπάρξουν εγγραφές Συνέδρων και χαιρετσιμοί από τον Υφυπουργό Τουρισμού  κ. Μάνο Κόνσολα, τον Δήμαρχο Νισύρου κ. Χριστοφή Κορωναίο, την Πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Ισμήνη Κριάρη, τον Πρόεδρο του Τμήματος ΕΜΜΕ του ΕΚΠΑ κ. Δημήτρη Χαραλάμπη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου (Ε.Σ.Ε.Τ.) κ. Γεώργιου Κουκουλάτα και τον Πρόεδρο της Εταιρείας Επιστημόνων Επικοινωνίας και Δημοσιογράφων κ. Τέσσας Δουλκέρη. Θα ακολουθήσει η έναρξη των εργασιών.

 

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στην Α' Συνεδρία, ο Ιακώβης Αλεξίου από το ΕΚΠΑ θα τοποθετηθεί με θέμα "Άνοιγμα στο Γεωλογικό, Ιαματικό και Πολιτιστικό Τουρισμό της Νισύρου", ενώ ο δημοσιογράφος Δημήτρης Γκαρτζώνης θα μιλήσει για τον "Βιωματικό Τουρισμό. Η περίπτωση της " και τέλος η Ιωάννα Κωσταρέλλα,  καθηγήτρια ΑΠΘ κι η Ελένη Αλεξίου, Υπ. Διδάκτωρ ΑΠΘ θα μιλήσουν για "Το προφίλ του ευαισθητοποιημένοθ περιβαλλοντικού ταξιδιώτη".

 

Στην Β' Συνεδρία ο κ. Δημήτρης Χαραλάμπης θα δώσει ομιλία με τίτλο "Το τουριστικό φαινόμενο: Μεταξύ οικονομικής μεγεύθυνσης και απειλής", ενώ η κα Τέσσα Δουλκέρη κι ο γ.γ. Της Ε.Σ.Ε.Τ. Γεώργιος Παπούλιας θα τοποθετηθούν πάνω στο ζήτημα "Ψηφιακές Πλατφόρμες-Τουρισμός και Επικοινωνία – Ευκαιρείες και Προκλήσεις".

 

Τέλος, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου η ομιλία της Όλγας Διαμάντη, καθηγήτριας Σωματικής Αγωγής, θα έχει τίτλο "Τουρισμός και κολύμπι με ασφάλεια στην Ελλάδα", η Ελένη Αντωνιάδου, εκπαιδευτικός και η Μάγδα Τσολάκη, καθηγήτρια Ψυχιατρικής του ΑΠΘ θα μιλήσουν πάνω στο ζήτημα "Ιατρικός Τουρισμός για ηλικιωμένους ανθρώπους και φιλική πόλη", ενώ η ομιλία της Αθανασίας Ζώη, γεωλόγου – ωκεανογράφου θα έχει τίτλο "Γεωλογική εκδρομή στη Νίσυρο".


protoselida

Media

Guardian: Ο ήλιος δύει για τη Χρυσή Αυγή

Guardian: Ο ήλιος δύει για τη Χρυσή Αυγή

Η Ελλάδα αποδέχεται το τέλος της εποχής της οργής, σημειώνει η βρετανική εφημερίδα Guardian σε...

Secret Money

H «EΠIΣTPOΦH»

H «EΠIΣTPOΦH»

Όταν ανέλαβε τα ηνία του TAIΠEΔ είχε προβληθεί ιδιαίτερα ότι ήταν ένα στέλεχος της αγοράς...

Αυτοκίνητο

Fiat: Επενδύει σε νέες υπηρεσίες για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Fiat: Επενδύει σε νέες υπηρεσίες για τα ηλεκτρικά…

Μνημόνιο συνεργασίας στην έρευνα των υπηρεσιών που αφορούν στα δίκτυα V2G υπεγράφη μεταξύ της Terna,...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.