Ρόδος: Τριεθνές πρωτάθλημα τένις για Junior αθλητές

Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο το Τριεθνές Πρωτάθλημα Τένις από τις 12 έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

 

Πρόκειται για ένα σημαντικό τουρνουά το οποίο αφορά σε αθλητές Junior όλων των κατηγοριών, δηλαδή αγόρια και κορίτσια κάτω των 16 ετών, από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Βόρεια Μακεδονία κα την Τουρκία.

 

Το βαθμολογούμενο τουρνουά δόθηκε για πρώτη φορά στη Ρόδο από την Ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης πέρυσι. Η εν λόγω διοργάνωση, δίνει στα παιδιά των νησιών της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα τουρνουά με βαθμολογία στην παγκόσμια και την εθνική κατάταξη, ενώ παράλληλα αποτελεί σημαντική προβολή για τη Ρόδο, καθώς στη λίστα του αθλητικού γεγονότος συγκαταλέγονται όλοι οι διάσημοι τουριστικοί προορισμοί.

 

Στόχος φέτος είναι οι 250 συμμετοχές, οι οποίες θα καλυφθούν από Έλληνες και ξένους αθλητές, ενώ οι διακρίσεις τους και η βαθμολογία τους προσμετράται στην παγκόσμια κατάταξη.

 

Σημειώνεται, τέλος, ότι το τουρνουά τένις συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης.


protoselida

Media

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ προχώρησε σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συλλογή γραπτών προσφορών με...

Αθλητικά

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν οι ομάδες της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, ζητώντας να ακυρωθεί...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.