Διυπουργική σύσκεψη για το προσφυγικό

Πονοκέφαλος για την κυβέρνηση το προσφυγικό μετά και τις αυξημένες ροές των τελευταίων ημερών με τον αρμόδιο για τη Μεταναστευτική Πολιτική- Γιώργο Κουμουτσάκο να συγκαλεί διυπουργική συντονιστική σύσκεψη.

 

Ωστόσο η κυβέρνηση δεν έχει να διαχειριστεί μόνο το ζήτημα της διόγκωσης των ροών. Χαρακτηριστικό είναι ότι το μεσημέρι της Τετάρτης σημειώθηκαν άγρια επεισόδια στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων στη Μόρια με ασυνόδευτους ανήλικους να ζητούν την άμεση μεταφορά στους στην Αθήνα.

Σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες γρήγορα κατάφεραν να θέσουν την κατάσταση υπό έλεγχο. Συνεπώς και αυτό θα είναι ένα ζήτημα το οποίο αναμένεται να πέσει στο τραπέζι κατά τη διάρκεια της διυπουργικής συντονιστική σύσκεψη.

 

Η σύσκεψη, σε επίπεδο Γενικών Γραμματέων, θα πραγματοποιηθεί στις 13:00, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των Υπουργείων Εξωτερικών, Προστασίας του Πολίτη, Εθνικής Αμυνας, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εργασίας, Υγείας, Δικαιοσύνης, Εσωτερικών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

 

Επίσης, θα συμμετέχει ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για το συντονισμό του Κυβερνητικού Εργου, Ακης Σκέρτσος, αλλά και ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Εσωτερικών Πολιτικών, κ. Αθανάσιος Κοντογεώργης.


protoselida

Αθλητικά

Στους ημιτελικούς του Open της Μασσαλίας ο Τσιτσιπάς

Στους ημιτελικούς του Open της Μασσαλίας ο Τσιτσιπάς

Την πρόκριση στους ημιτελικούς του τουρνουά Open της Μασσαλίας εξασφάλισε σήμερα (21/02) ο Στέφανος Τσιτσιπάς,...

Τουρισμός

 “Πράσινο φως” για νέο ανελκυστήρα στην Ακρόπολη

“Πράσινο φως” για νέο ανελκυστήρα στην Ακρόπολη

Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την Τετάρτη και τις τρεις μελέτες που αφορούν στην...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.