Οι πιλότοι της British Airways ζητούν νέες διαπραγματεύσεις για να μην απεργήσουν

Οι πιλότοι της British Airways θα μπορούσαν να αναστείλουν τις προγραμματισμένες απεργίες για τις 9 και 10 Σεπτεμβρίου εάν η αεροπορική εταιρία συμφωνήσει να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ένωση Πιλότων Βρετανικών Αεροπορικών Εταιριών (BALPA).

 

Το συνδικάτο κατέθεσε νέα πρόταση σε επιστολή προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της British Airways Άλεξ Κρουζ σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί μια συμφωνία με την εταιρία, ανέφερε η BALPA σε ανακοίνωση.

 

Η BALPA ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι οι πιλότοι θα πραγματοποιήσουν απεργία για τρεις ημέρες τον Σεπτέμβριο σε μια μισθολογική διαμάχη που θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα κατά την υψηλή τουριστική περίοδο.

 

Σύμφωνα με το συνδικάτο, οι απεργιακές κινητοποιήσεις μπορεί και πάλι να πραγματοποιηθούν εάν η αεροπορική εταιρία αρνηθεί να έχει ουσιαστικές συνομιλίες. Η British Airways από την πλευρά της ανακοίνωσε ότι θα συναντηθεί με τη BALPA.

 

Η BALPA υποστηρίζει ότι η British Airways θα πρέπει να μοιραστεί περισσότερα από τα κέρδη της με τους πιλότους της. Το συνδικάτο έχει επίσης ενημερώσει την εταιρία ότι θα προκηρύξει απεργία για τις 27 Σεπτεμβρίου.

 

Η British Airways έχει χαρακτηρίσει την απεργιακή κινητοποίηση αδικαιολόγητη καθώς θεωρεί δίκαιη τη μισθολογική της προσφορά και έχει προειδοποιήσει ότι οι απεργίες θα καταστρέψουν τα σχέδια χιλιάδων ταξιδιωτών.

 

 

 

 

 

 


protoselida

Media

Guardian: Ο ήλιος δύει για τη Χρυσή Αυγή

Guardian: Ο ήλιος δύει για τη Χρυσή Αυγή

Η Ελλάδα αποδέχεται το τέλος της εποχής της οργής, σημειώνει η βρετανική εφημερίδα Guardian σε...

Secret Money

H «EΠIΣTPOΦH»

H «EΠIΣTPOΦH»

Όταν ανέλαβε τα ηνία του TAIΠEΔ είχε προβληθεί ιδιαίτερα ότι ήταν ένα στέλεχος της αγοράς...

Αυτοκίνητο

Fiat: Επενδύει σε νέες υπηρεσίες για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Fiat: Επενδύει σε νέες υπηρεσίες για τα ηλεκτρικά…

Μνημόνιο συνεργασίας στην έρευνα των υπηρεσιών που αφορούν στα δίκτυα V2G υπεγράφη μεταξύ της Terna,...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.