Στο Seatrade Cruise Europe 2019 το Λιμενικό Ταμείο Χανίων

Στην ετήσια Ευρωπαϊκή Έκθεση Κρουαζιέρας, Seatrade Cruise Europe 2019, που θα γίνει από 11 ως 13 Σεπτεμβρίου, στο Αμβούργο της Γερμανίας θα συμμετάσχει το Λιμενικό Ταμείο Χανίων.

 

Το Ταμείο θα συμμετέχει στην έκθεση χωρίς περίπτερο, καθώς θα φιλοξενηθεί σε χώρο της Ένωσης Μεσογειακών λιμένων κρουαζιέρας Medcruise που παρέχεται σε όποιο λιμάνι μέλος της έχει ραντεβού ή συζήτηση Β2Β. Τα κύρια θέματα της φετινής έκθεσης είναι ο βιώσιμος τουρισμός και το περιβάλλον.

 

Με την ευκαιρία της έκθεσης, ο οργανισμός διαχείρισης του λιμένα Αμβούργου, σε συνεργασία με την Διεθνή Ένωση εταιρειών κρουαζιεροπλοίων CLIA (Cruise Line International Αssociation) και τον εκεί Δήμο, διοργανώνουν τις εκδηλώσεις Hamburg Cruise Days, από 13 ως 15 Σεμπτεμβρίου, που περιλαμβάνουν την δυνατότητα επίσκεψης στους τερματικούς σταθμούς επιβατών κρουαζιέρας του λιμένα Αμβούργου, όσο και γενικότερα σε ενημέρωση που αφορούν καλές πρακτικής διαχείρισης των επιβατών κρουαζιέρας.

 

Σημειώνεται ότι ο λιμένας του Αμβούργου πολλά χρόνια τώρα έχει αναπτύξει καλές πρακτικές πρότυπα για την διαχείριση κρουαζιεροπλοίων, τεχνογνωσία στο σύστημα ελλιμενισμού (berth allocation system) και γενικότερα βρίσκεται μέσα στους πλέον σημαντικούς Ευρωπαϊκούς στον τομέα κρουαζιέρας, διαθέτοντας 3 τερματικούς σταθμούς και διακινώντας κάθε χρόνο πάνω από 500,000 επιβάτες μόνο στον τομέα της κρουαζιέρας.

 

Μετά την έκθεση το Λιμενικό Ταμείο Χανίων θα παρευρεθεί στις εκδηλώσεις Hamburg Cruise Days από 13 ως 15 Σεπτεμβρίου που διοργανώνονται από τον οργανισμό διαχείρισης του λιμένα Αμβούργου, σε συνεργασία με την Διεθνή Ένωση εταιρειών κρουαζιεροπλοίων CLIA (Cruise Line International Αssociation) και τον εκεί Δήμο.


protoselida

Media

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ προχώρησε σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συλλογή γραπτών προσφορών με...

Αθλητικά

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν οι ομάδες της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, ζητώντας να ακυρωθεί...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.