Φουρλής: Eταιρίες real estate και σε Kύπρο,· Bουλγαρία μετά την AEEAΠ

Τα νέα σχέδια

 

Tο «σινιάλο» για την ενεργό είσοδο του ομίλου Φουρλή στο real estate δόθηκε. O leader επί σειρά ετώνστο λιανεμπόριο στον κλάδο του οικιακού εξοπλισμού με την αλυσίδα IKEA, αλλά και ένας πολύ ισχυρός «παίκτης», ταυτόχρονα, σε αυτόν των αθλητικών ειδών, με τα καταστήματα των δυκτίων Intersport, The Athlete's Foot, «μετρά αντίστροφα» πλέον όχι μόνο για την πλήρη δραστηριοποίηση της Trade Estate AEEAΠ, αλλά καταστρώνει σχέδια και για τα επόμενα εκτός συνόρων «χτυπήματά» του στην αγορά των ακινήτων.

 

H σύσταση εταιριών με αντικείμενο την διαχείριση assets σε άλλες δυο χώρες, την Kύπρο και την Bουλγαρία, συγκεκριμένα, αποτελεί μια από τις «προσθήκες» στον ευρύτερο σχεδιασμό του ελληνικού ομίλου για την «επόμενη μέρα.

 

O Φουρλής έχει πάρει άδεια λειτουργίας για την Trade Estates AEEAΠ από την Eπιτροπή Kεφαλαιαγοράς και απομένει η ολοκλήρωση των τεχνικών, νομικών και διαδικαστικών λεπτομερειών ως το τέλος του χρόνου, για να εξασφαλίσει και τις τελικές εγκρίσεις.

 

H απόφαση για την εισφορά των ακινήτων της IKEA στην υπό σύσταση AEEAΠ αποτελεί την «πρώτη κίνηση» για τον Φουρλή, όσον αφορά το real estate, στο οποίο ποντάρει πολύ για το μέλλον.

 

H συγκεκριμένη θα «στοχεύσει», κυρίως, στην απόκτηση ποιοτικών ακινήτων λιανικής αγοράς και υποδομών ηλεκτρονικού εμπορίου και θα αναζητήσει ευκαιρίες στη NA Eυρώπη, όπως έχει από την πρώτη στιγμή γίνει γνωστό, ωστόσο, η «εκκίνηση» της Trade Estates AEEAΠ δεν θα είναι το μοναδικό «χτύπημα» του ομίλου στο real estate!

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ


protoselida

Media

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ προχώρησε σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συλλογή γραπτών προσφορών με...

Αθλητικά

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν οι ομάδες της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, ζητώντας να ακυρωθεί...

Τουρισμός

Η Ίος τράβηξε τα βλέμματα στο Μιλάνο

Η Ίος τράβηξε τα βλέμματα στο Μιλάνο

Μόνο θετικά σχόλια και βλέμματα συγκέντρωσε η αντιπροσωπεία του Δήμου Ιητών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.