Β.Αποστολόπουλος: Στόχος ο επαναπατρισμός των Ελλήνων γιατρών Προτεινόμενο

Να φέρει πίσω στην Ελλάδα Έλληνες ιατρούς υψηλού επιπέδου έχει θέσει ο  διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Βασίλειος Αποστολόπουλος.

 

Ο ίδιος κατά την διάρκεια των εγκαινίων του περιπτέρου του Ιατρικού Διαβαλκανικού στην 84η ΔΕΘ μίλησε για την σημασία του επαναπατρισμού των Ελλήνων γιατρών.

 

Μάλιστα, τόνισε ότι ο Όμιλος έχει πετύχει τον επαναπατρισμό πολλών Ελλήνων γιατρών από την Ευρώπη και την Αμερική. 
«Έχουμε πετύχει σημαντικά αποτελέσματα, έχουμε επαναπατρίσει πολλούς Έλληνες ιατρούς από την αλλοδαπή, από Ευρώπη και Αμερική, τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα. Επειδή τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας είναι τόσο έντονα και η προσφορά στην ελληνική υγεία είναι μεγάλη στις καινούργιες επεμβάσεις και καινοτόμες θεραπείες, σκοπεύουμε μέσα στη χρονιά που διανύουμε να κάνουμε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση αυτής μας της επιτυχίας» επισήμανε ο κ.Αποστολόπουλος.

 

Τα απαραίτητα εργαλεία

 


Παράλληλα υπογράμμισε ότι ο επαναπατρισμός αυτών των πολύ σπουδαίων γιατρών αποτελεί απώλεια από το σύστημα υγείας ξένων χωρών  και ότι ο Όμιλος, προκειμένου να έρθουν στην Ελλάδα και να ασκήσουν υψηλή ιατρική, τους παρέχει όλα τα εργαλεία που είχαν στο εξωτερικό ή ακόμη και καλύτερα. «Τους δίνουμε το όραμα ότι δεν πρόκειται για ευκαιριακή προσπάθεια, αλλά έχει και συνέχεια και συνέπεια και αποτέλεσμα και προστιθέμενη αξία στην ελληνική κοινωνία» πρόσθεσε ο κ.Αποστολόπουλος.

 

ΚαινοτομίαΕπισήμανε ακόμη ότι η καινοτομία ήταν πάντοτε στη στρατηγική του Ομίλου  ο οποίος  έχει επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια σε αυτή την κατεύθυνση και θα συνεχίσει να επενδύει. «Η Ιατρική, όπως όλοι γνωρίζουμε, ηγείται ως κλάδος της 4ης βιομηχανικής επανάστασης και εμείς δεν είμαστε απλά θεατές, αλλά συμμετέχουμε ενεργά σε αυτή την εξέλιξη» πρόσθεσε ο κ Αποστολόπουλος.

 

Ο ρόλος του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης  στην ΔΕΘ


Σημειώνεται ότι το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης είναι «Ιατρικός Υποστηρικτής» της 84ης ΔΕΘ, έπειτα από την έναρξη σχετικής συνεργασίας ανάμεσα στην ΔΕΘ-Helexpo και στον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών.

 

 

Η συνεργασία των δύο πλευρών προσφέρει μια σειρά από ιατρικές καλύψεις και προνόμια στους εκθέτες και επισκέπτες. Ειδικότερα, προβλέπεται η παρουσία ασθενοφόρου επανδρωμένου με διασώστες και ιατρό, αλλά και δωρεάν ιατρικές εξετάσεις, εφόσον πραγματοποιηθεί διακομιδή και ειδικές εκπτώσεις για άλλες παροχές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


protoselida

World Business

Πτώση καθαρών κερδών για Philips

Πτώση καθαρών κερδών για Philips

Η Philips NV ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει την αναθεώρηση των επιλογών της για τις δραστηριότητες...

Secret Money

H NEA MEΛETH

H NEA MEΛETH

H PAE επισπεύδει την επικαιροποίηση της εθνικής μελέτης εκτίμησης επικινδυνότητας σχετικά με την ασφάλεια εφοδιασμού...

Αθλητικά

Hall of Fame: Στην τάξη του 2020 o Κόμπι Μπράιαντ

Hall of Fame: Στην τάξη του 2020 o…

Το Hall Of Fame παρακάμπτει την εκλογική διαδικασία και καθιστά τον αείμνηστο Κόμπι Μπράιαντ πρώτο...

Αυτοκίνητο

Καλύτερο Εταιρικό Αυτοκίνητο για το 2020 το Νέο Peugeot 2008!

Καλύτερο Εταιρικό Αυτοκίνητο για το 2020 το Νέο…

Η εκδήλωση ανάδειξης των βραβείων «Εταιρικά Αυτοκίνητα της Χρονιάς» πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.