Επιχειρήσεις

Το deal της Viva Wallet με την Bancontact Payconiq

Σε στρατηγική συνεργασία με την Βελγική εταιρεία Bancontact Payconiq προχώρησε η Viva Wallet, η οποία ανέλαβε το σύστημα πληρωμών της εταιρείας με τους Ευρωπαίους εμπόρους.

 

Οι κάτοχοι καρτών της Bancontact θα έχουν πλέον την δυνατότητα να πληρώνουν σε πάνω από 100.000 εμπορικά σημεία ανά την Ευρώπη μέσω της Viva Wallet.

 

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής της Viva στο Βέλγιο Δημήτρης Παπαιωάννου «Είμαστε χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία καθώς οι Βέλγοι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να πληρώνουν μέσω της κάρτας Bancontact είτε ηλεκτρονικά είτε αυτοπροσώπως με απαράμιλλη ευκολία και ηρεμία. Η Viva Wallet επιτρέπει στους εμπόρους να δέχονται 25 μεθόδους πληρωμής και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε ανάμεσά τους την  Bancontact».

 

Οι πελάτες στην Ευρώπη θα μπορούν τώρα να χρησιμοποιούν τη χρεωστική κάρτα Bancontact σε οποιοδήποτε κατάστημα λιανικής ή μη που χρησιμοποιεί το τερματικό της Viva Wallet για να δέχεται πληρωμές.

 

Σύμφωνα με την CEO της Bancontact Payconiq Company Nathalie Vandepeute «Η συνεργάτες μου κι εγώ είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τη συνεργασία με την Viva Wallet, η οποία είναι πολύ σημαντική ευρωπαϊκή παίκτρια, παρέχοντας τερματικά πληρωμών σε 17 χώρες σε όλη την Ευρώπη. Η συνεργασία με την Viva Wallet θα αυξήσει τον αριθμό σημείων πώλησης που μπορούν να προσφέρουν ηλεκτρονικές πληρωμές στους πελάτες τους. Αυτή είναι μια εξαιρετική είδηση για τους επιχειρηματίες αλλά και τους καταναλωτές, οι οποίοι θέλουν ολοένα και περισσότερο να χρησιμοποιούν την Bancontact κάρτα για τις αγορές τους οπουδήποτε και αν βρίσκονται, είτε παραδοσιακά είτε ανέπαφα».

 

Η Viva Wallet δημιουργήθηκε το 2010, δραστηριοποιείται σε 17 ευρωπαϊκές χώρες και παρέχει υπηρεσίες σε κάθε είδους και μεγέθους επιχείρηση.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή