Κατεχόμενα: Ένταλμα σύλληψης για τον 16χρονο που κατέβασε τη σημαία της Τουρκίας

Ενταλμα σύλληψης του 16χρονου που κατέβασε την τουρκική σημαία από σχολείο στα Κατεχόμενα και έσπασε και μια φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς, εξέδωσε το ψευδοκράτος.

 

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του το «υπουργείο Εξωτερικών» γνωστοποιεί ότι «εντοπίστηκε ο Ελληνοκύπριος που κατέβασε την τουρκική σημαία και έσπασε τη φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς κατά τη διάρκεια θρησκευτικής τελετής που έκαναν οι Ελληνοκύπριοι σε εκκλησία στο χωριό Λύση» και αναφέρει ότι έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

 

Σύμφωνα πάντα με την σχετική ανακοίνωση έχει ενημερωθεί ήδη η ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών. Την ίδια ώρα, έντονες φαίνεται να είναι οι αντιδράσεις για το περιστατικό από τους «Γκρίζους Λύκους», οι οποίοι φέρονται να προειδοποίησαν την ηγεσία της τουρκοκυπριακής κοινότητας για «μέτρα».

 

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε την περασμένη Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου. 0 16χρονος μαθητής μετέβη στην κατεχόμενη Λύση για την εορτή της Παναγιάς της και δίχως να γίνει αντιληπτός κατάφερε να κατεβάσει την τουρκική σημαία. Το βίντεο που δείχνει τον νεαρό να ανεβαίνει στον ιστό και κατεβάζει την σημαία μονοπωλεί στα τουρκικά ΜΜΕ.


protoselida

Media

NOVA: Ζητά από την ΕΠΟ την απεμπλοκή της από το VAR

NOVA: Ζητά από την ΕΠΟ την απεμπλοκή της…

To  αρχικό αίτημά της για την πλήρη απεμπλοκή της από τη λειτουργία του VAR επαναφέρει...

Secret Money

Βρήκαν στύλους για τη ΔΕΗ;

Βρήκαν στύλους για τη ΔΕΗ;

Tώρα που η ΔEH από το «γκρεμό» στον οποίο βρισκόταν, βαδίζει στο δρόμο της «διάσωσης»,...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.