Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν η Gizelis Robotics και η Brookstreet

Αποκλειστικό σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν το επενδυτικό Fund Brookstreet Equity Partners LLP με την Gizelis Robotics, με σκοπό την παροχή χρηματοοικονομικής και εμπορικής υποστήριξης από την πρώτη με στόχο την διεθνή ανάπτυξη της ελληνικής εταιρίας ανάπτυξης ρομποτικών συστημάτων και καινοτόμων εφαρμογών.

 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, με έμφαση στα νέα δεδομένα που ορίζει πλαίσιο του Industry 4.0 και του Smart Factory, η συμφωνία αποτελεί την απαρχή μιας στρατηγικής εξωστρεφούς ανάπτυξης της Gizelis Robotics.

 

Οι δυο εταιρείες συμφώνησαν στην υλοποίηση επενδύσεων με στόχο την προώθηση και την διεύρυνση των ρομποτικών λύσεων της Gizelis Robotics σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

"Η συμφωνία είναι αποτέλεσμα της πολυετούς προσπάθειας της Gizelis Robotics, μιας δυναμικής και καινοτόμου εταιρίας ανάπτυξης βιομηχανικών εφαρμογών με εμπειρία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχοντας υλοποιήσει ολοκληρωμένες ρομποτικές λύσεις σε πολλές μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις σε ένα πλήρως μοντέρνο εργοστάσιο παραγωγής στην Ελλάδα με όλα τα διεθνή standards" σύμφωνα με την ανακοίνωση.

 

Η Gizelis Robotics συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες στον κόσμο στην αγορά ρομποτικών συστημάτων, και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εταιρειών YASKAWA και MIR (Mobile Industrial Robots), ενώ αναπτύσσει συνδυαστικά και customized software in house solutions που καλύπτουν τις ανάγκες της αγοράς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

"Η Gizelis Robotics συνεχίζει με πίστη και αφοσίωση τη δυναμική επιχειρηματική της στρατηγική στην Ελλάδα και το εξωτερικό με υψηλούς δείκτες ανάπτυξης και πάγια την στόχευση να είναι αυτή που ορίζει τις εξελίξεις στον τομέα που δραστηριοποιείται, τόνισε ο κ. Ευάγγελος Γκιζελής, Founder & CEO, GIZELIS ROBOTICS ABEE.

 

Η εταιρεία βρίσκεται σε ανοδική τροχιά πωλήσεων και δικτύου αποδεικνύοντας αντοχή ακόμα και στα χρόνια της οικονομικής ύφεσης. 'Ας κάνουμε την Ελλάδα πιο μεγάλη στην αγορά των ρομποτικών' καταλήγει ο κ. Ευάγγελος Γκιζελής.


protoselida

World Business

Γη και ύδωρ απο την Βουλγαρία στη Volkswagen για να επενδύσει

Γη και ύδωρ απο την Βουλγαρία στη Volkswagen…

Έτοιμη να προσφέρει περισσότερα κίνητρα στην Volkswagen είναι η Βουλγαρία προκειμένου να πείσει την αυτοκινητοβιομηχανία...

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Υγεία & Διατροφή

 Attica Group: Στην Λέρο το πρόγραμμα «Πρώτων Βοηθειών» της Blue Star Ferries

Attica Group: Στην Λέρο το πρόγραμμα «Πρώτων…

Η BLUE STAR FERRIES στα πλαίσια του προγράμματός της «Πρώτες Βοήθειες» που πραγματοποιεί για 6η...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.