Τριήμερη Φωτογραφική Εξόρμηση Instagrammers στους Λειψούς

Η ομάδα "Greek Instagramers Events" σε συνεργασία με τον δήμο Λειψών και την εταιρία RE:Make (re-make.gr), διοργανώνει 3ήμερη φωτογραφική εξόρμηση στο νησί των Λειψών, με σκοπό την τουριστική του ανάδειξη στα social media μέσω των φωτογραφιών που θα τραβηχτούν.

 

Οι 32 Έλληνες Instagrammers (χρήστες με ενεργό λογαριασμό στο Instagram και στο Facebook που ακολουθούν την ομάδα "Greek Instagramers Events") θα φιλοξενηθούν στο νησί των Δωδεκανήσων από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου και οι φωτογραφίες τους, με τοπία των Λειψών, εκτιμάται πως θα «ταξιδεύουν» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για πάνω από ένα έτος προκαλώντας εκατοντάδες χιλιάδες views.

 

Στα πλαίσια της ταξιδιωτικής εξόρμησης παρέχονται δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια από την Blue Star Ferries και επιπλέον δωρεάν διαμονή, ένα γεύμα ημερησίως, ξενάγηση στους φωτογραφικούς θησαυρούς του νησιού με ποδήλατα και tour με καραβάκι στα γύρω νησάκια από τον δήμο Λειψών.

 

Επίσης, θα διατεθούν τουλάχιστον 10 φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης (τουριστικού ενδιαφέροντος) από κάθε Instagrammer με υπότιτλο. Τις φωτογραφίες θα τις χρησιμοποιήσει ο Δήμος για την Τουριστική του προβολή και για άλλους, μη εμπορικούς σκοπούς. Με την χρησιμοποίηση της κάθε φωτογραφίας θα εμφανίζονται και τα credits του φωτογράφου.

 

Κάθε Instagrammer θα αναρτήσει φωτογραφίες του στα SocialMedia, χρησιμοποιώντας το hashtag #visitlipsi και άλλα δημοφιλή hashtags προκειμένου να εμφανίζονται εικόνες του νησιού στον παγκόσμιο ιστό και να αναδημοσιεύονται από δημοφιλή travelhubs & blogs.

 

Τέλος, κάθε Instagrammer θα μπορεί να στείλει τις φωτογραφίες του σε διαγωνισμούς, ταξιδιωτικά περιοδικά και να συμμετέχει με αυτές σε εκθέσεις φωτογραφίας. Στις Σελίδες της κοινότητας των Instagrammers στο Instagram & στο Facebook θα αναρτηθούν φωτογραφίες από τη φωτογραφική δράση. Δείγμα των φωτογραφιών από την φωτογράφιση και Δελτία Τύπου θα σταλούν από την κοινότητα και σε ΜΜΕ.


protoselida

World Business

Γη και ύδωρ απο την Βουλγαρία στη Volkswagen για να επενδύσει

Γη και ύδωρ απο την Βουλγαρία στη Volkswagen…

Έτοιμη να προσφέρει περισσότερα κίνητρα στην Volkswagen είναι η Βουλγαρία προκειμένου να πείσει την αυτοκινητοβιομηχανία...

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Υγεία & Διατροφή

 Attica Group: Στην Λέρο το πρόγραμμα «Πρώτων Βοηθειών» της Blue Star Ferries

Attica Group: Στην Λέρο το πρόγραμμα «Πρώτων…

Η BLUE STAR FERRIES στα πλαίσια του προγράμματός της «Πρώτες Βοήθειες» που πραγματοποιεί για 6η...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.