Στο κυνήγι των επενδύσεων στο Λονδίνο ο Σταϊκούρας

Κεντρικός ομιλητής στο «14ο Annual Roadshow»

 

Στο Λονδίνο μεταβαίνει σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας προκειμένου να συμμετάσχει στο «14ο Annual Roadshow» που διοργανώνει το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, σε συνεργασία με διεθνούς κύρους επενδυτικές τράπεζες και χρηματιστηριακές εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

 

Ο κ. Σταικούρας στην ομιλία του που θα πραγματοποιηθεί σήμερα αναμένεται να αναφερθεί στα κυβερνητικά επιτεύγματα των τελευταίων εβδομάδων, τόσο σε πολιτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο οικονομικών εξελίξεων με την πολύ μεγάλη αλλαγή του οικονομικού κλίματος.

 

Ο υπουργός Οικονομικών αναμένεται να παρουσιάσει και τους επόμενους στόχους της κυβέρνησης για την συνεχή επιτάχυνση του ρυθμού ανάπτυξης, για την τόνωση των επενδύσεων αλλά και για την εφαρμογή της πολιτικής μείωσης των φόρων και στήριξης της επενδυτικής δραστηριότητας.

 

Επαφές για επενδύσεις

 

Στη συνέχεια, ο κ. Σταϊκούρας θα έχει πολλές κατ' ιδίαν συναντήσεις με συμμετέχουσες εταιρείες και επενδυτικά σχήματα. Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, οι συμμετέχοντες στις συναντήσεις ξεπερνούν τα 60 άτομα.

 

Ο κ. Σταϊκούρας θα έχει τετ α τετ συναντήσεις με: BlackRock, BNP Paribas, Deutsche Bank, Fidelity Management & Research, Goldman Sachs, GSO, Hamblin Watsa Inv. Counsel, Invesco, JP Morgan, One Investments, Schroders, Soros Fund Management, Stewart Investors, T Rowe Prιce, TT International και Wellington. Παράλληλα, σήμερα θα δώσουν το στίγμα της επόμενης ημέρας της ελληνικής κεφαλαιαγοράς τόσο ο CEO του Ομίλου ΕΧΑΕ, Σωκράτης Λαζαρίδης, όσο και η νέα πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Βασιλική Λαζαράκου, σε συνεντεύξεις τους στο Bloomberg.

protoselida

Secret Money

H NEA MEΛETH

H NEA MEΛETH

H PAE επισπεύδει την επικαιροποίηση της εθνικής μελέτης εκτίμησης επικινδυνότητας σχετικά με την ασφάλεια εφοδιασμού...

Αθλητικά

Hall of Fame: Στην τάξη του 2020 o Κόμπι Μπράιαντ

Hall of Fame: Στην τάξη του 2020 o…

Το Hall Of Fame παρακάμπτει την εκλογική διαδικασία και καθιστά τον αείμνηστο Κόμπι Μπράιαντ πρώτο...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.