Στο κυνήγι των επενδύσεων στο Λονδίνο ο Σταϊκούρας

Κεντρικός ομιλητής στο «14ο Annual Roadshow»

 

Στο Λονδίνο μεταβαίνει σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας προκειμένου να συμμετάσχει στο «14ο Annual Roadshow» που διοργανώνει το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, σε συνεργασία με διεθνούς κύρους επενδυτικές τράπεζες και χρηματιστηριακές εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

 

Ο κ. Σταικούρας στην ομιλία του που θα πραγματοποιηθεί σήμερα αναμένεται να αναφερθεί στα κυβερνητικά επιτεύγματα των τελευταίων εβδομάδων, τόσο σε πολιτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο οικονομικών εξελίξεων με την πολύ μεγάλη αλλαγή του οικονομικού κλίματος.

 

Ο υπουργός Οικονομικών αναμένεται να παρουσιάσει και τους επόμενους στόχους της κυβέρνησης για την συνεχή επιτάχυνση του ρυθμού ανάπτυξης, για την τόνωση των επενδύσεων αλλά και για την εφαρμογή της πολιτικής μείωσης των φόρων και στήριξης της επενδυτικής δραστηριότητας.

 

Επαφές για επενδύσεις

 

Στη συνέχεια, ο κ. Σταϊκούρας θα έχει πολλές κατ' ιδίαν συναντήσεις με συμμετέχουσες εταιρείες και επενδυτικά σχήματα. Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, οι συμμετέχοντες στις συναντήσεις ξεπερνούν τα 60 άτομα.

 

Ο κ. Σταϊκούρας θα έχει τετ α τετ συναντήσεις με: BlackRock, BNP Paribas, Deutsche Bank, Fidelity Management & Research, Goldman Sachs, GSO, Hamblin Watsa Inv. Counsel, Invesco, JP Morgan, One Investments, Schroders, Soros Fund Management, Stewart Investors, T Rowe Prιce, TT International και Wellington. Παράλληλα, σήμερα θα δώσουν το στίγμα της επόμενης ημέρας της ελληνικής κεφαλαιαγοράς τόσο ο CEO του Ομίλου ΕΧΑΕ, Σωκράτης Λαζαρίδης, όσο και η νέα πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Βασιλική Λαζαράκου, σε συνεντεύξεις τους στο Bloomberg.

protoselida

Media

Πέτσας: Πως θα ανοίξει ο δρόμος για τις επενδύσεις στα ΜΜΕ

Πέτσας: Πως θα ανοίξει ο δρόμος για τις…

Το πλέγμα των παρεμβάσεων που η κυβέρνηση θεωρεί ότι «θα διευκολύνει τις επενδύσεις στον κλάδο...

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Tesla: Ρεκόρ παράδοσης με 97.000 αυτοκίνητα

Tesla: Ρεκόρ παράδοσης με 97.000 αυτοκίνητα

Ρεκόρ παραγωγής και παραδόσεων αυτοκινήτων σημείωσε η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Tesla το τρίτο τρίμηνο, αν και...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.