10ο Διεθνές Συνέδριο Rhodes Model Regional Co-operation

Tο Τμήμα Δια Βίου Μάθησης, Υποστήριξης της Εκπαίδευσης και Απασχόλησης, το Σπίτι της Ευρώπης και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διοργανώνουν από τις 9 έως τις 13 Οκτωβρίου το 10ο Διεθνές Συνέδριο Rhodes Model Regional Co-operation, για την πανεπιστημιακή έκδοση, και στη συνέχεια από τις 7 έως τις 10 Νοεμβρίου για τη μαθητική, με σκοπό την υποστήριξη και ανάπτυξη των γραμμάτων και γενικότερα της παιδείας στο νησί της Ρόδου.

 

Το ανωτέρω συνέδριο συνδράμει στην προώθηση του συνεδριακού τουρισμού, ο οποίος συμβάλει στην προσέλκυση επισκεπτών υψηλού συνήθως εισοδήματος αλλά και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, αφού τα συνέδρια συνήθως διοργανώνονται σε μήνες εκτός της θερινής σεζόν.

 

Επιπλέον, η εν λόγω δράση, προσφέρει στο νησί μια ποικιλόμορφη επιστημονική εμπειρία και θα αποτελέσει χρήσιμο βοήθημα για τους μαθητές και τους διδάσκοντες το μάθημα των διεθνών επιστημών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, με απώτερο σκοπό την προαγωγή της διδασκαλίας των φυσικών και κοινωνικών επιστημών στην περιοχή.

 

Ο φετινός σχεδιασμός περιλαμβάνει για προσομοίωση τον Οργανισμό για τη Συνεργασία και την Ασφάλεια στην Ευρώπη, τον Οργανισμό για την Οικονομική Συνεργασία στον Εύξεινο Πόντο, το Βορειοατλαντικό Συμβούλιο του NATO, το Συμβούλιο της Ευρώπης, τον Οργανισμό Αμερικανικών Κρατών, την Αφρικανική Ένωση, τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού, τον Αραβικό Σύνδεσμο, μία Συνδιάσκεψη για την Ειρήνη στη Μέση Ανατολή σε πανεπιστημιακό επίπεδο, δύο επιτροπές του Συμβουλίου της Ευρώπης, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της Ε.Ε. και μία σύνοδο για το περιβάλλον, σε μαθητικό επίπεδο.


protoselida

World Business

Γη και ύδωρ απο την Βουλγαρία στη Volkswagen για να επενδύσει

Γη και ύδωρ απο την Βουλγαρία στη Volkswagen…

Έτοιμη να προσφέρει περισσότερα κίνητρα στην Volkswagen είναι η Βουλγαρία προκειμένου να πείσει την αυτοκινητοβιομηχανία...

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Υγεία & Διατροφή

 Attica Group: Στην Λέρο το πρόγραμμα «Πρώτων Βοηθειών» της Blue Star Ferries

Attica Group: Στην Λέρο το πρόγραμμα «Πρώτων…

Η BLUE STAR FERRIES στα πλαίσια του προγράμματός της «Πρώτες Βοήθειες» που πραγματοποιεί για 6η...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.