Στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα ο Δένδιας

Στη Νέα Υόρκη θα μεταβεί την Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, καθώς θα συνοδεύσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος θα ηγηθεί της ελληνικής Αποστολής κατά την εβδομάδα Υψηλού Επιπέδου της 74ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

 

 

Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, o N. Δένδιας θα λάβει μέρος στη συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε., όπου θα έχει την ευκαιρία να αναπτύξει τις ελληνικές θέσεις σε ζητήματα ευρωπαϊκού, περιφερειακού και παγκόσμιου ενδιαφέροντος.

 

Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, ο υπουργός Εξωτερικών θα φιλοξενήσει στην Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στον ΟΗΕ την Τετραμερή Συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας, Βουλγαρίας, Κροατίας και Ρουμανίας, ενώ θα συμμετάσχει και στην εκδήλωση Υψηλού Επιπέδου της ΕΕ για τη Συρία.

 

Την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, θα συνέλθει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Υπουργική Συνάντηση των χωρών μελών του Φόρουμ των Αρχαίων Πολιτισμών (ACForum), ενώ την ίδια μέρα, ο υπουργός Εξωτερικών θα λάβει μέρος στη δεύτερη Τριμερή Συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας, Κύπρου καιΑρμενίας. Aκολούθως θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Διατλαντικό Δείπνο που παραθέτει ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, M. Pompeo.

 

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, ο Ν. Δένδιας θα παραθέσει άτυπο πρωινό εργασίας στα κράτη μέλη του Οργανισμού Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου, του οποίου η χώρα μας έχει αναλάβει την Προεδρία από την 01.07.2019.

 

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, ο υπουργός Εξωτερικών θα φιλοξενήσει τη φετινή Τριμερή Συνάντηση Ελλάδας, Κύπρου, Αιγύπτου όπου οι συνομιλίες θα εστιασθούν στην προώθηση της ασφάλειας και της ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο.

 

Στο περιθώριο των εργασιών της Υπουργικής Εβδομάδας, ο υπουργός Εξωτερικών θα έχει σειρά διμερών συναντήσεων, μεταξύ άλλων, με τους ομολόγους του της Κίνας, της Κύπρου, της Αιγύπτου, του Κατάρ, της Ιορδανίας, των ΗΑΕ, της Ινδονησίας, της Νορβηγίας και της Βραζιλίας.

 

Το πρόγραμμα του υπουργού Εξωτερικών στην Νέα Υόρκη θα ολοκληρωθεί με την παρακολούθηση της ομιλίας του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Ολομέλεια της Γενικής Συνέλευσης των ΗΕ.


protoselida

Media

Γερμανικά ΜΜΕ για Brexit: Νικητής ο Τζόνσον, αλεπού ο Γιούνκερ

Γερμανικά ΜΜΕ για Brexit: Νικητής ο Τζόνσον, αλεπού…

Πολλές και διαφορετικές οι απόψεις στον γερμανικό Τύπο για τη συμφωνία που πέτυχε χθες...

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Τουρισμός

ΕΟΤ Κάτω Χωρών: Fam Trip σε Αττική και Πελοπόννησο

ΕΟΤ Κάτω Χωρών: Fam Trip σε Αττική και…

Η Υπηρεσία ΕΟΤ Κάτω Χωρών, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.