Σημαντική υποχώρηση για το Bitcoin

Πτωτικά κινήθηκε σήμερα το Bitcoin, σημειώνοντας μείωση της τάξεως του 2,2% φτάνοντας στα 8,395 δολάρια στις 6:42 π.μ. στη Νέα Υόρκη, μετά από την απότομη βουτιά κατά 17% την Τρίτη – τη μεγαλύτερη πτώση από τον Ιανουάριο του 2018.

 

Ο ευρύτερος δείκτης κρυπτονομισμάτων Bloomberg Galaxy Crypto υποχώρησε 1,1%, καθώς οι αντίπαλοι Ether και EOS κατέγραψαν μέτρια κέρδη. Το EOS κέρδισε 3,8%.

 

Οι traders ανέφεραν πολλούς λόγους για την πτώση – από την αδιαμφισβήτητη εισαγωγή των ημερήσιων προθεσμιακών συμβολαίων Bitcoin την Παρασκευή μέχρι μια γενική ατμόσφαιρα κινδύνου στα παραδοσιακά περιουσιακά στοιχεία.

 

Ο Vijay Ayyar, επικεφαλής της επιχειρηματικής ανάπτυξης της Luno, βλέπει έναν πιθανό βραχυπρόθεσμο χαμηλό περίπου 7.500 δολαρίων για το Bitcoin πριν από το τέλος του έτους, μια «αναμενόμενη εδραίωση» μετά το ισχυρό ράλι νωρίτερα φέτος.

 

«Η τιμολογιακή δράση καθοδηγείται από βραχυπρόθεσμη τεχνική ανάλυση, καθώς κάθε χαμηλή και κάθε υψηλή τιμή που έχει φτάσει τo Bitcoin έχει αποδειχθεί σημείο αντίστασης», δήλωσε ο Jeff Dorman, επικεφαλής επενδυτής στην Arca.


protoselida

Secret Money

H NEA MEΛETH

H NEA MEΛETH

H PAE επισπεύδει την επικαιροποίηση της εθνικής μελέτης εκτίμησης επικινδυνότητας σχετικά με την ασφάλεια εφοδιασμού...

Αθλητικά

Hall of Fame: Στην τάξη του 2020 o Κόμπι Μπράιαντ

Hall of Fame: Στην τάξη του 2020 o…

Το Hall Of Fame παρακάμπτει την εκλογική διαδικασία και καθιστά τον αείμνηστο Κόμπι Μπράιαντ πρώτο...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.