Deal News Online

undefined

Βολές Κων/νου Δομαζάκη κατά Εμ. Δομαζάκι και ΓΕΜΗ

Eπίθεση εναντίον του μεγαλομετόχου Εμμανουήλ Δομαζάκι εξαπέλυσε ο έταιρος μεγαλομέτοχος της Creta Farms, Kωνσταντίνος Δομαζάκης, επικρίνοντάς τον, με ανακοίνωσή του, για την εμμονή του να υποστηρίζει ότι το νόμιμο ΔΣ είναι αυτό που είναι ακόμα δημόσια αναρτημένο στο ΓΕΜΗ.

 

Ο κ. Κ. Δομαζάκης εξαπολύει όμως βολές και κατά του ΓΕΜΗ, τονίζοντας ότι προκαλεί απορία το γεγονός ότι δεν έχει αφαιρέσει τους κωδικούς πρόσβασης από το προηγούμενο ΔΣ της εταιρείας, αφήνοντας αιχμές για τον ρόλο του κ. Πέτρο Μαραβελάκη, στενού συνεργάτη -όπως λέει- του κ. Εμ. Δομαζάκι και ταυτόχρονα αναπληρωτή προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου του ΓΕΜΗ.

 

Κλείνοντας μάλιστα την ανακοίνωσή του ο κ. Κ. Δομαζάκης τονίζει ότι επιφυλάσσεται για την αναζήτηση ποινικών και αστικών ευθυνών για τα διαδραματιζόμενα και καλεί την Προϊσταμένη Αρχή του ΓΕΜΗ να πράξει τα δέοντα.

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Κωνσταντίνου Δομαζάκη:

 

"Τελικά όλα έχουν την εξήγησή τους. Όπως η εκ πρώτης όψεως μη κατανοητή εμμονή του  Εμ. Δομαζάκι να επιμένει σε ανακοινώσεις του να επικαλείται ότι το νόμιμο ΔΣ είναι αυτό που είναι ακόμα δημόσια αναρτημένο στον ηλεκτρονικό ιστότοπο της υπηρεσίας του ΓΕΜΗ.

 

Όπως επίσης και η πρακτική του ΓΕΜΗ όχι μόνο να μην δημοσιεύει τις αποφάσεις της νόμιμης ΓΣ της Creta Farm (της 26/06/2019) παρά το γεγονός ότι γνωρίζει τις παρενέργειες που η στάση του προκαλεί.

 

Δεν προκαλεί επίσης απορία το γεγονός ότι το ΓΕΜΗ δεν έχει αφαιρέσει τους κωδικούς πρόσβασης από το προηγούμενο ΔΣ του κ. Εμ Δομαζάκι.

 

Και αυτό, διότι το μέλος (πρώην) του ΔΣ της Creta Farm και στενός συνεργάτης του  Εμ Δομαζάκι κ. ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΡΑΒΕΛΑΚΗΣ, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ (νυν), είναι ταυτόχρονα και Αναπληρωτής Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου του ΓΕΜΗ, ως προκύπτει από την ιστοσελίδα του ΓΕΜΗ (http: //www.businessportal.gr/Page/display_page/42#).

 

Πώς τώρα όλες αυτές οι θέσεις στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα συνδυάζονται (δεδομένου ότι ο κ. Μαραβελάκης κατέχει και θέση Επίκουρου Καθηγητή Πανεπιστημίου), ποια είναι τα όρια της καθεμίας και πόσο υπάρχει πλέον και σύγκρουση συμφερόντων, είναι ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν δημοσίως πλέον και αρμοδίως.

 

Τώρα που οι μάσκες πέφτουν δηλώνουμε ότι επιφυλλασσόμαστε για την αναζήτηση ποινικών και αστικών ευθυνών για τα διαδραματιζόμενα και όχι μόνο και καλούμε την Προϊσταμένη Αρχή του ΓΕΜΗ να πράξει τα δέοντα".


protoselida

Media

Νομοθετική ενίσχυση της καταπολέμησης της διαδικτυακής πειρατείας

Νομοθετική ενίσχυση της καταπολέμησης της διαδικτυακής πειρατείας

Οριστικό "μαύρο" στις ιστοσελίδες που αναπαράγουν παράνομα μουσική, ταινίες, σειρές κ.α. επιχειρεί να βάλει η...

Secret Money

ON TIME H «NEA ΣIΔMA»

ON TIME H «NEA ΣIΔMA»

Mε βάση το «χρονοδιάγραμμα» προχωρεί η υπόθεση του deal ΣIΔMA-Mπήτρος, για την απορρόφηση του μεταλλουργικού...

Αθλητικά

Αγγλία: Οδηγίες για αποβολές όσων βήχουν εσκεμμένα

Αγγλία: Οδηγίες για αποβολές όσων βήχουν εσκεμμένα

Οι ποδοσφαιριστές που βήχουν σκόπιμα στους αντιπάλους ή τους διαιτητές εν μέσω της πανδημίας COVID-19 θα δέχονται κόκκινες ή...

Αυτοκίνητο

Σεβασμός για τη νέα Mercedes-AMG GT Black Series

Σεβασμός για τη νέα Mercedes-AMG GT Black Series

Όταν η Mercedes αποφασίζει να βγάλει συλλεκτική έκδοση που θα κατασκευάζεται στο Affalterbach, την έδρα...

Τεχνολογία

NASA-ESA: Μεταφορά βράχων από Άρη με «φορτηγό διαστημόπλοιο»

NASA-ESA: Μεταφορά βράχων από Άρη με «φορτηγό διαστημόπλοιο»

Η NASA και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA)σχεδιάζουν να δαπανήσουν τουλάχιστον 7 δισεκατομμύρια δολάρια για τη συλλογή δειγμάτων από τον Άρη και την...

Περιβάλλον

 Ζάκυνθος: Ρεκόρ ωοτοκίας καρέτα - καρέτα λόγω κορωνοϊού

Ζάκυνθος: Ρεκόρ ωοτοκίας καρέτα - καρέτα λόγω…

Έσπασε ρεκόρ 25ετίας ο φετινός αριθμός φωλιών των χελωνών καρέτα-καρέτα στη Ζάκυνθο, σε μια θετική παράπλευρη...

Τουρισμός

ΑEGEAN – ΣΕΤΕ: πακέτο διακοπών για προσωπικό Πολιτικής Προστασίας

ΑEGEAN – ΣΕΤΕ: πακέτο διακοπών για προσωπικό Πολιτικής…

Η AEGEAN και ο ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ευχαριστήσουν τους ανθρώπους της Πολιτικής Προστασίας, προσφέροντας...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.