Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε τη ΣETKE

Το Μονομελές Πρωτοδικείου Αθηνών δικαίωσε τη Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος απορρίπτοντας την προσπάθεια των γνωστών πλέον πολεμίων της ΣΕΤΚΕ να ακυρώσουν το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας, ζητώντας την επανάληψή της και διεκδικώντας παράλληλα να οριστούν ως προσωρινή διοίκηση.

 

Όπως σημειώνει η Συνομοσπονδία σε ανακοίνωσή της, η υπ. αριθμόν 1665/2019 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που έρχεται σε συνέχεια της από 24.04.2019 απόφασης του Πρωτοδικείου, η οποία απέρριπτε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΣΕΤΚΕ, επιβεβαιώνει πως οι διοικήσεις προκύπτουν μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, όπως συνέβη στην περίπτωση της ΣΕΤΚΕ, η οποία ακολούθησε το γράμμα του νόμου για την εκλογή του διοικητικού της συμβουλίου. Και αποδεικνύει πως οι διοικήσεις δεν προκύπτουν μέσω της νομικής οδού, αλλά της κάλπης.

 

Η απόφαση των Δικαστικών Αρχών βάζει τέλος σε κάθε προσπάθεια δυσφήμισης και διασυρμού της Συνομοσπονδίας και αν και αναμενόμενη, δίνει νέα δύναμη στα μέλη του διοικητικού της συμβουλίου να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους, με αποκλειστικό στόχο και σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου.

 

Επιτέλους οι γνωστοί-άγνωστοι που λειτουργούν ως περιφερόμενος θίασος θα πρέπει να κατανοήσουν ότι η ΣΕΤΚΕ, πιο δυνατή από ποτέ, συνεχίζει και θα συνεχίσει να εκπροσωπεί, με υπευθυνότητα και δυναμισμό τους Έλληνες επιχειρηματίες μικρών τουριστικών καταλυμάτων. Ωστόσο, η διοίκηση της ΣΕΤΚΕ, αναγνωρίζοντας ότι η ενότητα είναι μονόδρομος για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου, για μία ακόμη φορά καλεί όλα τα μέλη της να παραμερίσουν πρόσκαιρες διαφωνίες και προσωπικές φιλοδοξίες και να συμπορευθούν για ένα καλύτερο μέλλον για τις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων, αλλά και γι' αυτό καθ' αυτό τον ελληνικό Τουρισμό, καταλήγει η ανακοίνωση.


protoselida

Media

WSJ: Τέλος στην πετρελαϊκή συμμαχία με τη Ρωσία εξετάζει το Ριάντ

WSJ: Τέλος στην πετρελαϊκή συμμαχία με τη Ρωσία…

Το ενδεχόμενο διάλυσης της τετραετούς πετρελαϊκής συμμαχίας με τη Ρωσία φέρεται να εξετάζει η Σαουδική...

Αθλητικά

Στους ημιτελικούς του Open της Μασσαλίας ο Τσιτσιπάς

Στους ημιτελικούς του Open της Μασσαλίας ο Τσιτσιπάς

Την πρόκριση στους ημιτελικούς του τουρνουά Open της Μασσαλίας εξασφάλισε σήμερα (21/02) ο Στέφανος Τσιτσιπάς,...

Τουρισμός

 “Πράσινο φως” για νέο ανελκυστήρα στην Ακρόπολη

“Πράσινο φως” για νέο ανελκυστήρα στην Ακρόπολη

Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την Τετάρτη και τις τρεις μελέτες που αφορούν στην...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.