Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε τη ΣETKE

Το Μονομελές Πρωτοδικείου Αθηνών δικαίωσε τη Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος απορρίπτοντας την προσπάθεια των γνωστών πλέον πολεμίων της ΣΕΤΚΕ να ακυρώσουν το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας, ζητώντας την επανάληψή της και διεκδικώντας παράλληλα να οριστούν ως προσωρινή διοίκηση.

 

Όπως σημειώνει η Συνομοσπονδία σε ανακοίνωσή της, η υπ. αριθμόν 1665/2019 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που έρχεται σε συνέχεια της από 24.04.2019 απόφασης του Πρωτοδικείου, η οποία απέρριπτε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΣΕΤΚΕ, επιβεβαιώνει πως οι διοικήσεις προκύπτουν μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, όπως συνέβη στην περίπτωση της ΣΕΤΚΕ, η οποία ακολούθησε το γράμμα του νόμου για την εκλογή του διοικητικού της συμβουλίου. Και αποδεικνύει πως οι διοικήσεις δεν προκύπτουν μέσω της νομικής οδού, αλλά της κάλπης.

 

Η απόφαση των Δικαστικών Αρχών βάζει τέλος σε κάθε προσπάθεια δυσφήμισης και διασυρμού της Συνομοσπονδίας και αν και αναμενόμενη, δίνει νέα δύναμη στα μέλη του διοικητικού της συμβουλίου να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους, με αποκλειστικό στόχο και σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου.

 

Επιτέλους οι γνωστοί-άγνωστοι που λειτουργούν ως περιφερόμενος θίασος θα πρέπει να κατανοήσουν ότι η ΣΕΤΚΕ, πιο δυνατή από ποτέ, συνεχίζει και θα συνεχίσει να εκπροσωπεί, με υπευθυνότητα και δυναμισμό τους Έλληνες επιχειρηματίες μικρών τουριστικών καταλυμάτων. Ωστόσο, η διοίκηση της ΣΕΤΚΕ, αναγνωρίζοντας ότι η ενότητα είναι μονόδρομος για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου, για μία ακόμη φορά καλεί όλα τα μέλη της να παραμερίσουν πρόσκαιρες διαφωνίες και προσωπικές φιλοδοξίες και να συμπορευθούν για ένα καλύτερο μέλλον για τις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων, αλλά και γι' αυτό καθ' αυτό τον ελληνικό Τουρισμό, καταλήγει η ανακοίνωση.


protoselida

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αθλητικά

Νέα ΑΜΚ στον Παναθηναϊκό ύψους 5 εκ. ευρώ

Νέα ΑΜΚ στον Παναθηναϊκό ύψους 5 εκ. ευρώ

Σταθερότητα στις πληρωμές και σε διοικητικό επίπεδο υποσχέθηκε η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου στη διάρκεια...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.