Εξώδικο Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής στον ΕΦΚΑ

Με εξώδικη διαμαρτυρία απαντάει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής στη διοίκηση του ΕΦΚΑ για τις αναρτήσεις ειδοποιήσεων οφειλών από φαρμακοποιούς, οφειλές τις οποίες αμφισβητούν.

 

Η ανακοίνωση του ΦΣΑ


Καταγγέλλουμε την Διοίκηση του ΕΦΚΑ επειδή ανήρτησε ειδοποιήσεις οφειλών για τους φαρμακοποιούς – μέλη μας με αμφισβητούμενα υπέρογκα ποσά, τα οποία είναι στη πλειοψηφία τους λανθασμένα λόγω μη σωστής ενημέρωσης του συστήματος με τις μέχρι σήμερα καταβληθείσες εισφορές, γεγονός που οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΦΚΑ.

 

Παρά τις αλλεπάλληλες οχλήσεις μας προς την Διοίκηση για διευθέτηση του θέματος, η μόνη απάντηση ήταν η άποψη «να ενταχθούν οι φαρμακοποιοί στην ρύθμιση των 120 δόσεων και..... βλέπουμε». Η ενέργεια αυτή βέβαια δεν αποτελεί λύση, καθώς η ρύθμιση γίνεται επί συγκεκριμένου και αποδεκτού ποσού οφειλής και όχι επί αμφισβητούμενου. Αρνούμεθα να χαρακτηριστεί έστω και ένας φαρμακοποιός – μέλος μας, ως οφειλέτης, ενώ έχει καταβάλει τις εισφορές του, όπως αρνούμεθα να οριστικοποιηθούν οι αμφισβητούμενες οφειλές μέσω ένταξης στην ρύθμιση των 120 δόσεων.

 

Προς τούτο ...

 

Αποστέλλουμε εξώδικο στον Διοίκηση του ΕΦΚΑ ώστε να κατέβουν άμεσα οι λανθασμένες αυτές αναρτήσεις οφειλών, και να προβεί άμεσα στη διόρθωση τους.

 

Ο μοναδικός υπεύθυνος αυτής της κατάστασης είναι ο Φορέας, και είναι απαράδεκτο να μετακυλύει με τέτοια ευκολία την ευθύνη στους φαρμακοποιούς, παρουσιάζοντας τους ανυπόστατα ως οφειλέτες ανύπαρκτων ή υπέρογκων ποσών.


protoselida

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αθλητικά

Νέα ΑΜΚ στον Παναθηναϊκό ύψους 5 εκ. ευρώ

Νέα ΑΜΚ στον Παναθηναϊκό ύψους 5 εκ. ευρώ

Σταθερότητα στις πληρωμές και σε διοικητικό επίπεδο υποσχέθηκε η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου στη διάρκεια...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.