Εκτός Nasdaq η Dryships

Νέα σχέδια για τον Γιώργο Οικονόμου

 

Στις 11 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε η συναλλαγή για την συγχώνευση της θυγατρικής της -ελεγχόμενης από τον εφοπλιστή Γιώργο Οικονόμου- SPII Holdings, Sileo Acquisitions, με τη DryShips. Η συγχώνευση, σημαίνει την  έξοδο της εταιρίας από το Nasdaq, μετά από 14 χρόνια παρουσίας στον δείκτη.

 

Η «σημαδιακή μέρα», ήταν η 9η Οκτωβρίου, μέρα κατά την οποία, στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, οι μέτοχοι της Dryships έδωσαν το «πράσινο φως» στον Γιώργο Οικονόμου για την απόκτηση του πλήρους ελέγχου της και την έξοδό της από την αγορά του Nasdaq.

 

Εγκρίνοντας τη συμφωνία της 18ης Αυγούστου, κατά την οποία η SPII θα αποκτήσει τις υπόλοιπες κοινές μετοχές της εισηγμένης καταβάλλοντας 5,25 δολ. για κάθε μία, οι κάτοχοι 77.832.018 κοινών μετοχών της Dryships ψήφισαν αντιπροσωπεύοντας περίπου το 89,6% των συνολικών κοινών μετοχών της ναυτιλιακής.  Από τις μετοχές αυτές, συνολικά 76.883.695, ή 98,8% όσων είχαν δικαίωμα ψήφου, τάχθηκαν υπέρ.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Υγεία & Διατροφή

Κανόνες υγιεινής για προστασία από τον κοροναϊό

Κανόνες υγιεινής για προστασία από τον κοροναϊό

Το υπουργείο Υγείας υπενθυμίζει τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται προκειμένου να θωρακιστούν οι...

Περιβάλλον

Ολλανδική συνδρομή στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης

Ολλανδική συνδρομή στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης

Διήμερη επίσκεψη πραγματοποίησε στην Ολλανδία ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης στο πλαίσιο της...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.