Αμοργός: 17ο ΥΠΕΡΙΑ Conference για Πολιτισμό και Τουρισμό

Με θέμα τη Γαστρονομία θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου το 17ο ΥΠΕΡΙΑ Conference για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό στην Αιγιάλη της Αμοργού.

 

Το συνέδριο συνδιοργανώνεται και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμοργού, ενώ είναι προσκεκλημένοι πρέσβεις ξένων κρατών, διάσημοι σεφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό και έγκριτοι ομιλητές που θα αναπτύξουν το θέμα «Γαστρονομία».

 

Εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Γυναικείων Συλλόγων των Κυκλάδων και Δήμων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τη γαστρονομία των νησιών, με στόχο την ανάδειξη της γαστρονομίας και της διατροφής στον τομέα του τουρισμού και του πολιτισμού, ώστε οι νησιωτικές γεύσεις να ξεπεράσουν τα Ελληνικά σύνορα.

 

Το συνέδριο θα υποστηρίξει το ρόλο της Περιφέρειά ως Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης για το έτος 2019, καθώς στη σημαντική εκδήλωση, συμμετέχουν κάθε χρόνο δημοσιογράφοι, παραγωγοί ταινιών και φωτορεπόρτερ των μεγαλύτερων ΜΜΕ του εξωτερικού και της Ελλάδας.

 

Με τις ανακοινώσεις, τα άρθρα, τις φωτογραφίες και τις συνεντεύξεις που δημοσιεύονται στα ξένα και εγχώρια ΜΜΕ, γίνονται αρωγοί προώθησης και πρεσβευτές του τόπου, συμβάλλοντας στην αύξηση της επισκεψιμότητας των νησιών για τουριστικούς, επαγγελματικούς και δημιουργικούς λόγους.

 

Σημειώνεται ότι το ΥΠΕΡΙΑ θα λάβει χώρα παράλληλα με το Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού. Οι τουριστικές ταινίες μικρού μήκους, συμβάλλουν καθοριστικά στην προβολή του πολιτιστικού και περιβαλλοντικού πλούτου της κάθε περιοχής. Εξάλλου το Φεστιβάλ της Αμοργού είναι μέλος της διεθνούς ομοσπονδίας Φεστιβάλ CIFFT , με έδρα τη Βιέννη, γεγονός που του προσδίδει διεθνές κύρος και σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης.


protoselida

Secret Money

TA «AΠONEPA»

TA «AΠONEPA»

Aκόμη η PAE «πληρώνει» τα «απόνερα» από την υπόθεση της πολυήμερης κατάρρευσης των πληροφοριακών συστημάτων...

Αυτοκίνητο

Mazda CX-30: Βραβείο «Golden Steering Wheel» 2019

Mazda CX-30: Βραβείο «Golden Steering Wheel» 2019

• Ο κινητήρας Skyactiv-X, και το μικρομεσαίο Mazda3 βρέθηκαν επίσης στις 3 πρώτες θέσεις της κατηγορίας...

Υγεία & Διατροφή

Ενστάσεις Ε.Ο.Φ. για τον διορισμό του νέου ΔΣ

Ενστάσεις Ε.Ο.Φ. για τον διορισμό του νέου ΔΣ

Ανακοινώθηκε ο διορισμός του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), το οποίο για...

Τουρισμός

Μείωση ταξιδιών των Κυπρίων προς Ελλάδα

Μείωση ταξιδιών των Κυπρίων προς Ελλάδα

Όλο και λιγότεροι είναι κάθε χρόνο οι κάτοικοι της Κύπρου που ταξιδεύουν στην Ελλάδα, καθώς...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.