Σε κατήφορο τα κέρδη της ASOS

Η βρετανική εταιρεία πώλησης ειδών ένδυσης μέσω διαδικτύου ASOS, ανακοίνωσε πτώση 68% στα κέρδη στο σύνολο της χρήσης, κυρίως λόγω των προβλημάτων στις εγκαταστάσεις στις ΗΠΑ και στη Γερμανία.

 

Η ASOS, η οποία εξέδωσε την τελευταία προειδοποίηση για την κερδοφορία τον Ιούλιο, δήλωσε πως εμφάνισε προ φόρων κέρδη 33,1 εκατ. στερλίνων (42,2 εκατ. δολαρίων) στη χρήση μέχρι τις 31 Αυγούστου –αντίστοιχα με τις εκτιμήσεις του Ιουλίου για 30-35 εκατ. στερλίνες αλλά χαμηλότερα από τα 102 εκατ. στερλίνες της περιόδου 2017-2018.

 

Ο όμιλος, του οποίου οι μετοχές έχουν μειωθεί κατά 49% στο περασμένο έτος, ανακοίνωσε ότι έχει σημειώσει "ουσιαστική πρόοδο" τους τελευταίους μήνες στην επίλυση των λειτουργικών του ζητημάτων.

 

"Ενώ μένει πολλή δουλειά να γίνει για να βρεθούν σε τροχιά οι επιχειρήσεις, βρισκόμαστε τώρα σε μια πιο θετική θέση για να ξεκινήσουμε τη νέα χρήση", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Nick Beighton.


protoselida

World Business

Tesla: 10.000 νέες θέσεις εργασίας με το νέο εργοστάσιό της στην Γερμανία

Tesla: 10.000 νέες θέσεις εργασίας με το νέο…

Έως και 10.000 νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν στην περιοχή του Βερολίνου με την λειτουργία,...

Secret Money

 Eμπλοκή με  τον... Hρακλή

Eμπλοκή με τον... Hρακλή

Mε εκ διαμέτρου αντίθετες θέσεις προσήλθαν στις συναντήσεις της Tετάρτης, μεταξύ τραπεζιτών και υφ. Oικονομίας...

Περιβάλλον

Εύοσμος: Ανακύκλωση 1.200 λίτρων τηγανέλαιων από μαθητές

Εύοσμος: Ανακύκλωση 1.200 λίτρων τηγανέλαιων από μαθητές

Πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι μαθητές του 3ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη στην ανακύκλωση τηγανέλαιου,...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.