Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει όνομα: Οι έξι προτεινόμενες ονομασίες Προτεινόμενο

Τουλάχιστον έξι διαφορετικές εκδοχές για την αλλαγή του ονόματος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν συζητηθεί τις τελευταίες ημέρες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ιθύνοντες αναζητούν το κατάλληλο brand name («εμπορικό» όνομα) που αφενός θα μπορεί να πλασαριστεί καλύτερα από επικοινωνιακής απόψεως και αφετέρου θα καλύπτει όλα τα συμμαχικά σχήματα που προσεταιρίζει η Κουμουνδούρου το τελευταίο χρονικό διάστημα.

 

Το επικρατέστερο, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι το «ΣΥΡΙΖΑ – Πράσινη Συμμαχία», αλλά υπάρχουν και «τουλάχιστον άλλα πέντε που ξεσκαρταρίστηκαν ανάμεσα σε δεκάδες άλλα, και έχουν περάσει στην τελική φάση της επιλογής».

 

«Ποια είναι αυτά;» ρωτήσαμε ανώτατη πηγή του κόμματος η οποία και μας είπε ότι υπό εξέταση βρίσκεται ακόμη το «ΣΥΡΙΖΑ – Δημοκρατική Συμμαχία», το «ΣΥΡΙΖΑ-Πράσινοι Δημοκράτες της Προοδευτικής Αριστεράς», το «Δημοκρατική Παράταξη - Πράσινη Συμμαχία», το «Πράσινη Συμμαχία των Δημοκρατικών Δυνάμεων της Αριστεράς» και το «Δημοκρατική Συμπαράταξη των Δυνάμεων της Πράσινης Αριστεράς».

 

 

Τα τρία πρώτα έχουν το πρόκριμα καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας δεν θέλει να χαθεί με τίποτα η λέξη «ΣΥΡΙΖΑ» από το οριστικό όνομα. «Με αυτό γιγαντωθήκαμε, με αυτό κερδίσαμε τις εκλογές δύο φορές και με αυτό μας ξέρει ο κόσμος» όπως λένε χαρακτηριστικά στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους.

 


protoselida

World Business

Tesla: 10.000 νέες θέσεις εργασίας με το νέο εργοστάσιό της στην Γερμανία

Tesla: 10.000 νέες θέσεις εργασίας με το νέο…

Έως και 10.000 νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν στην περιοχή του Βερολίνου με την λειτουργία,...

Media

«Η Ελλάδα χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη στο μεταναστευτικό»

«Η Ελλάδα χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη στο μεταναστευτικό»

«Η Ελλάδα και η Ιταλία χρειάζονται περισσότερη βοήθεια από την ΕΕ στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων...

Secret Money

 Eμπλοκή με  τον... Hρακλή

Eμπλοκή με τον... Hρακλή

Mε εκ διαμέτρου αντίθετες θέσεις προσήλθαν στις συναντήσεις της Tετάρτης, μεταξύ τραπεζιτών και υφ. Oικονομίας...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.