Σαχίνης: «Δεν υπάρχει καμία πρόθεση να αλλάξει η τιμή του νερού»

«Η τιμή του νερού είναι εύλογη και δίκαιη δεν υπάρχει καμία πρόθεση αυτή να αλλάξει», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Χαράλαμπος Σαχίνης.

 

Αναφέροντας ότι το «νερό είναι δημόσιο αγαθό», υπενθύμισε την απόφαση του ΣτΕ, σύμφωνα με την οποία το ελληνικό δημόσιο οφείλει να κατέχει το 50% συν μία μετοχή της εταιρείας. Ξεκαθάρισε επίσης ότι «δεν υπάρχει κανένα ζήτημα λειψυδρίας στην Αττική», αλλά, όπως τόνισε, «λόγω κλιματικής αλλαγής πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί». Όπως είπε, ο κ. Σαχίνης, «αυτή τη στιγμή δεν ανεβαίνουν τα χρέη προς την ΕΥΔΑΠ» και ανέφερε ότι γίνονται προσπάθειες είσπραξης αυτών των χρεών, με ταυτόχρονη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων μέσω του Κοινωνικού Τιμολογίου.

 

Όπως τόνισε ο κ. Σαχίνης, κατά τη διάρκεια συνάντησης γνωριμίας με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, προτεραιότητες της εταιρείας είναι πρωτίστως το καθαρό νερό, η ολοκλήρωση της σύμβαση με το ελληνικό δημόσιο, η εκτέλεση των έργων, η προώθηση της καινοτομίας και η ανάπτυξη.

 

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ, αναμένεται εξάμηνη παράταση της τρέχουσας σύμβασης παραχώρησης της εταιρείας με το ελληνικό δημόσιο, και όπως έκανε γνωστό, οι διαβουλεύσεις εξελίσσονται σε πολύ καλό κλίμα.

 

 

 

 


protoselida

World Business

Tesla: 10.000 νέες θέσεις εργασίας με το νέο εργοστάσιό της στην Γερμανία

Tesla: 10.000 νέες θέσεις εργασίας με το νέο…

Έως και 10.000 νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν στην περιοχή του Βερολίνου με την λειτουργία,...

Secret Money

 Eμπλοκή με  τον... Hρακλή

Eμπλοκή με τον... Hρακλή

Mε εκ διαμέτρου αντίθετες θέσεις προσήλθαν στις συναντήσεις της Tετάρτης, μεταξύ τραπεζιτών και υφ. Oικονομίας...

Περιβάλλον

Εύοσμος: Ανακύκλωση 1.200 λίτρων τηγανέλαιων από μαθητές

Εύοσμος: Ανακύκλωση 1.200 λίτρων τηγανέλαιων από μαθητές

Πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι μαθητές του 3ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη στην ανακύκλωση τηγανέλαιου,...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.