Το διεθνές πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου στην Κρήτη

Το «ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ -18 & -21 ετών», και το «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ -16 ετών» θα λάβουν χώρα από αύριο Πέμπτη 25 Οκτωβρίου ως την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

 

Η Ελλάδα, η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Ηρακλείου θα βρεθούν στο επίκεντρο του διεθνούς ερασιτεχνικού μαχητικού αθλητισμού, φιλοξενώντας ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του έτους, Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο «Κλειστό Γυμναστήριο Δυο Αοράκια Ηρακλείου» και σ' αυτό θα λάβουν μέρος 35 κράτη, 750 αθλητές και αθλήτριες, 130 προπονητές και 41 διεθνείς διαιτητές.

 

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος που θα διεξαχθούν ταυτόχρονα Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων, νέων ανδρών-νέων γυναικών, παίδων κορασίδων. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία (JJIF) επιχειρεί να καθιερώσει ένα ακόμα μεγάλο διεθνές τουρνουά και αυτή την πρώτη «ενιαία» διοργάνωση European & World Championships την εμπιστεύτηκε στην Ελλάδα και στην Ελληνική Ομοσπονδία ΕΦΕΟΖΖ.

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου προετοιμάζει ένα διεθνές event υψηλού οργανωτικού, αγωνιστικού και αριθμητικού επιπέδου. Οι υπερσύγχρονες τεχνικές υποδομές θα προσφέρουν θέαμα και εμπειρία ανάλογη των ολυμπιακών διοργανώσεων ενώ οι συνεχή αγωνιστική δράση στους οκτώ ειδικά διαμορφωμένους αγωνιστικούς χώρους, θα δώσει επί τρεις μέρες την ευκαιρία στο κοινό της Κρήτης να γνωρίσει το ευγενές και ταχέως αναπτυσσόμενο μαχητικό άθλημα του Ζίου Ζίτσου.

 

Στο Ηράκλειο θα βρεθούν όλοι οι κορυφαίοι παράγοντες του διεθνούς Ζίου Ζίτσου, ο Έλληνας Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παν.Θεοδωρόπουλος, ο Πρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, κ. Robert Perc, ο Γεν. Γραμματέας της Πανευρωπαϊκής κ. Rick Frowyn, ο Πρόεδρος της Ελληνικής και Βαλκανικής Ομοσπονδίας κ. Ανέστης Πουλικίδης.

 

Σημειώνεται ότι το διεθνές πρωτάθλημα αποτελεί Συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου και τελεί υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου (JJIF), της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου (JJEU), της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου (ΕΦΕΟΖΖ).


protoselida

Secret Money

TA «AΠONEPA»

TA «AΠONEPA»

Aκόμη η PAE «πληρώνει» τα «απόνερα» από την υπόθεση της πολυήμερης κατάρρευσης των πληροφοριακών συστημάτων...

Τεχνολογία

Έρχονται αλλαγές στο Ιnstagram

Έρχονται αλλαγές στο Ιnstagram

Τέρμα στα ορατά likes στις φωτογραφίες: Η μια αγορά μετά την άλλη βιώνει από σήμερα...

Υγεία & Διατροφή

Ενστάσεις Ε.Ο.Φ. για τον διορισμό του νέου ΔΣ

Ενστάσεις Ε.Ο.Φ. για τον διορισμό του νέου ΔΣ

Ανακοινώθηκε ο διορισμός του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), το οποίο για...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.