Η Wind στήριξε το «NASA Space Apps Challenge 2019»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια χρονιά, o Διεθνής Διαστημικός Διαγωνισμός της NASA, "NASA Space Apps Challenge 2019", σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά.

 

Τον διεθνή διαστημικό διαγωνισμό, που έχει ως σκοπό την παροχή της δυνατότητας στους νέους με τις γνώσεις, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους, να δημιουργήσουν καινοτόμες λύσεις για τις προκλήσεις που θέτει η NASA κάθε χρόνο, στήριξε η Wind με την προσφορά ασύρματου Internet.

 

Ο διαγωνισμός οργανώθηκε από τη Greek Newspace Society -η κερδοσκοπικό οργανισμό που αποσκοπεί μέσω εκπαιδευτικών και συμμετοχικών δράσεων στην προώθηση των δραστηριοτήτων της Νέας Διαστημικής Οικονομίας στο ελληνικό κοινό- και πραγματοποιήθηκε για 2η φορά στον Πειραιά με την υποστήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

 

Από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου 2019, στο χώρο του Πανεπιστημίου Πειραιώς (Data Bootcamp) και στο χώρο του Ο.Λ.Π., 110 νέοι ερευνητές (προγραμματιστές, επιστήμονες, μηχανολόγοι, σχεδιαστές και καλλιτέχνες) συνεργάστηκαν για την επίλυση προβλημάτων διαστημικής τεχνολογίας και κοινωνικών αναγκών, με στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων, σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του πλανήτη ΓΗ, χρησιμοποιώντας τα ανοικτά δεδομένα της NASA.

 

Η WIND, στηρίζοντας σταθερά την καινοτομία και τις ερευνητικές νεανικές δράσεις, προσέφερε ασύρματο Internet στο κτήριο του Ο.Λ.Π. απαντώντας στην διαστημική πρόκληση και επιτυγχάνοντας τις καλύτερες δικτυακές επιδόσεις για τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού.


protoselida

Secret Money

TA «AΠONEPA»

TA «AΠONEPA»

Aκόμη η PAE «πληρώνει» τα «απόνερα» από την υπόθεση της πολυήμερης κατάρρευσης των πληροφοριακών συστημάτων...

Αυτοκίνητο

Το Mazda CX-30 κατακτά 5 αστέρια  στην αξιολόγηση του Euro NCAP

Το Mazda CX-30 κατακτά 5 αστέρια στην…

Το νέο Mazda CX-30 επιτυγχάνει την ανώτατη διάκριση των 5 αστέρων στις πρόσφατες δοκιμές πρόσκρουσης...

Τεχνολογία

Έρχονται αλλαγές στο Ιnstagram

Έρχονται αλλαγές στο Ιnstagram

Τέρμα στα ορατά likes στις φωτογραφίες: Η μια αγορά μετά την άλλη βιώνει από σήμερα...

Υγεία & Διατροφή

Ενστάσεις Ε.Ο.Φ. για τον διορισμό του νέου ΔΣ

Ενστάσεις Ε.Ο.Φ. για τον διορισμό του νέου ΔΣ

Ανακοινώθηκε ο διορισμός του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), το οποίο για...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.