Έναρξη αιτήσεων για Ευρωπαϊκό Δημοσιογραφικό Βραβείο 2020

Το Ίδρυμα Εuropean Press Prize ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το Ευρωπαϊκό Δημοσιογραφικό Βραβείο 2020.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητες για ρεπορτάζ που έχουν δημοσιευθεί το χρονικό διάστημα από 1ης Δεκεμβρίου 2018 έως την 31η Δεκεμβρίου 2019, στη γλώσσα που δημοσιεύθηκαν, ωστόσο στην αίτηση συμμετοχής πρέπει να υποβληθεί μια περίληψη του ρεπορτάζ στα αγγλικά, που δεν θα υπερβαίνει τις 250 λέξεις.

 

Το βραβείο αφορά τις ακόλουθες τέσσερις κατηγορίες ρεπορτάζ, που συνοδεύονται από χρηματικό έπαθλο 10.000 ευρώ η κάθε μία:

 

· Βραβείο Ερευνητικού Ρεπορτάζ – Investigative Reporting Award, επιβράβευσης αποκαλυπτικού ρεπορτάζ σχετικά με γεγονότα και ειδήσεις που αποκρύπτονται από την κοινή γνώμη.

 

· Βραβείο Διακεκριμένου Ρεπορτάζ- Distinguished Reporting Award,επιβράβευσης διακεκριμένου ρεπορτάζ για την παρουσίαση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενός γεγονότος.

 

· Βραβείο Σχολίου – Opinion Award, επιβράβευσης ενός δημοσιογραφικού έργου αξιολόγησης του κόσμου στον οποίο ζούμε.

 

· Βραβείο Καινοτομίας- Innovation Award επιβράβευσης ενός δημοσιογραφικού έργου, που ξεπερνά τα σύγχρονα όρια της δημοσιογραφίας με την εξεύρεση νέων τρόπων επικοινωνίας με την κοινή γνώμη.

 

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από υποψηφίους υπηκόους των 47 κρατών μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης έως την 13η Δεκεμβρίου 2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.europeanpressprize.com/submit-article-european-press-prize-2019/

 

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες υποβολής αιτήσεων συμμετοχής επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση : https://www.europeanpressprize.com/


protoselida

Αθλητικά

Στον Ατρόμητο ο Σάββας Παντελίδης

Στον Ατρόμητο ο Σάββας Παντελίδης

Τα αρνητικά αποτελέσματα έφεραν την απομάκρυνση του Γιάννη Αναστασίου από τον πάγκο του Ατρόμητου και...

Τεχνολογία

Wind για διακοπή του 5G στην Καλαμάτα

Wind για διακοπή του 5G στην Καλαμάτα

Για "τεχνοφοβία και ψηφιακό αναλφαβητισμό που απειλούν να μας πάνε δεκαετίες πίσω" κάνει λόγο ...

Τουρισμός

Συμμετοχή ΕΟΤ στην ρώσικη “Med Travel Expo”

Συμμετοχή ΕΟΤ στην ρώσικη “Med Travel Expo”

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Ιατρικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Θεραπευτικής Αποκατάστασης και...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.