Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης θα περιθάλψουν σεισμόπληκτους της Αλβανίας

Με πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ιδιωτικά νοσοκομεία της πόλης θα περιθάλψουν τραυματίες από τον πρόσφατο ισχυρό σεισμό που έπληξε την Αλβανία.

 

Ο ΙΣΘ σε συνεργασία με τις ιδιωτικές κλινικές Άγιος Λουκάς Νοσηλευτική Α.Ε., Βιοκλινική Α.Ε, Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης Euromedica Α.Ε., Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, Κυανούς Σταυρός Α.Ε Euromedica, Λ. Σαραφιανός Α.Ε. επικοινώνησε ήδη με τις διπλωματικές αρχές της γειτονικής χώρας γνωστοποιώντας τις προθέσεις του ιατρικού κόσμου της πόλης.

 

Ο αριθμός των τραυματιών, καθώς και ο τρόπος μεταφοράς τους, θα εξαρτηθεί από την δυνατότητα της κάθε κλινικής να ανταποκριθεί στις ανάγκες που θα υπάρξουν και θα γίνει σε απευθείας συνεννόηση του αλβανικού προξενείου στη Θεσσαλονίκη με τους διευθυντές των συγκεκριμένων κλινικών.

 

Ο πρόεδρος του ΙΣΘ Νίκος Νίτσας ενημέρωσε την πρόξενο της Αλβανίας στη Θεσσαλονίκη, Enkeleda Ramizi, εκφράζοντας και τα συλλυπητήρια των γιατρών του συλλόγου ενώ οι διπλωματικές αρχές της Αλβανίας στην Ελλάδα θα συντονίσουν τη μεταφορά τραυματιών σε συνεννόηση με τους κλινικές και τους γιατρούς, για το είδος και το αριθμό των περιστατικών κι ανάλογα και με την πληρότητα της κάθε κλινικής.


protoselida

Media

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ προχώρησε σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συλλογή γραπτών προσφορών με...

Αθλητικά

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν οι ομάδες της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, ζητώντας να ακυρωθεί...

Τουρισμός

Η Ίος τράβηξε τα βλέμματα στο Μιλάνο

Η Ίος τράβηξε τα βλέμματα στο Μιλάνο

Μόνο θετικά σχόλια και βλέμματα συγκέντρωσε η αντιπροσωπεία του Δήμου Ιητών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.