Τουριστική προβολή της Κρήτης σε Ολλανδία - Λουξεμβούργο

Σε δυο εκδηλώσεις σε Ολλανδία και Λουξεμβούργο θα συμμετέχει μέσα στον Δεκέμβρη η Περιφέρεια Κρήτης για λόγους τουριστικής προβολής.

 

Συγκεκριμένα, θα συμμετάσχει στο φεστιβάλ του Ελληνικού Οίνου "Greek Wine Festival" στην πόλη Amersfoort της Ολλανδίας, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, με στόχο την προβολή του γαστρονομικού και οινικού τουρισμού της Κρήτης, καθώς και στο workshop (B2B event) "Greek evening Luxembourg", που θα πραγματοποιηθεί στο Λουξεμβούργο με στόχο την τουριστική προβολή του τουρισμού πολυτελείας του νησιού.

 

Το πρώτο Φεστιβάλ Ελληνικού Οίνου "Greek Wine Festival" διοργανώνεται από το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών σε συνεργασία με την εταιρεία "Goods&More στην πόλη Amersfoort της Ολλανδίας, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου. Στόχος είναι η βιωματική προβολή του τουριστικού προϊόντος με παρουσίαση ελληνικών κρασιών και γεύσεων στην ολλανδική αγορά.

 

Η πόλη του Amersfoort είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της περιφέρειας της Ουτρέχτης και γενέτειρα του Ολλανδού ζωγράφου Piet Modriaan. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ η Περιφέρεια Κρήτης θα έχει τη δυνατότητα να προβληθεί τουριστικά στο ευρύ κοινό μέσω videos και με άμεση επαφή με ειδικευμένους bloggers που ασχολούνται με τη γαστρονομία και το κρασί.

 

To φεστιβάλ θα ξεκινήσει με παρουσίαση κρασιών σε κλειστό κύκλο Ολλανδών sommelier, ενώ στη συνέχεια θα γίνει δεκτό το ευρύ κοινό – bloggers που ασχολούνται με τη γαστρονομία και το κρασί. Παράλληλα θα γίνεται γευσιγνωσία ελληνικών προϊόντων και παροχή τουριστικών πληροφοριών, ενώ προγραμματίζεται και show cooking από Έλληνα Σεφ. Η εκδήλωση θα έχει επίκεντρο την οινογευσία από ελληνικές ποικιλίες κρασιών από την Κρήτη, την Πελοπόννησο, την Μακεδονία, την Αττική, την Εύβοια, τη Σαντορίνη, την Πάρο και τη Σάμο.

 

Όσον αφορά την τουριστική προβολή στο Λουξεμβούργο, θα γίνει μέσω του workshop workshop (B2B event) "Greek evening Luxembourg" που διοργανώνει το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών σε συνεργασία με την εταιρεία δημοσίων σχέσεων "Happy Monday Agency".

 

Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι μία πολύ καλή ευκαιρία ενδυνάμωσής των πωλήσεων από την Λουξεμβουργιανή αγορά, που παρά το μικρό μέγεθός της είναι πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. στις δαπάνες ταξιδίων, επικεντρώνοντας στον πολυτελή τουρισμό και σε υψηλού οικονομικού επιπέδου ταξιδιώτες. Σύμφωνα με την τοπική εταιρεία δημοσίων σχέσεων Happy Monday Agency, που είναι ο μοναδικός διοργανωτής της εν λόγω εκδήλωσης, αναμένεται η συμμετοχή 200-250 πρακτόρων.


protoselida

Αθλητικά

Ανδρέας Βαζαίος: Πρωταθλητής Ευρώπης με ρεκόρ

Ανδρέας Βαζαίος: Πρωταθλητής Ευρώπης με ρεκόρ

Ιστορία έγραψε στη Γλασκόβη και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης 25αρας πισίνας ο Ανδρέας Βαζαίος, ο...

Τεχνολογία

Αποστολή ρομπότ με ενσυναίσθηση στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Αποστολή ρομπότ με ενσυναίσθηση στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Ένα «έξυπνο» ρομπότ, εξοπλισμένο με αισθητήρες που αντιλαμβάνονται τα συναισθήματα στη φωνή, εκτοξεύτηκε με προορισμό...

Τουρισμός

ΞΕΕ: Βράβευση 3 startup για ψηφιακή καινοτομία

ΞΕΕ: Βράβευση 3 startup για ψηφιακή καινοτομία

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ) ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία χθες ο πρώτος κύκλος του...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.