Επιχειρήσεις

hoteliga: Νέα υπηρεσία για ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων

Εύκολη διαχείριση των κρατήσεων, αλλά και πλήρη έλεγχο των καθημερινών εργασιών των ξενοδοχείων μέσω cloud, υπόσχεται στους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων, η νέα υπηρεσία hoteliga της COSMOTE.

 

Η νέα υπηρεσία είναι προσβάσιμη από οποιαδήποτε συσκευή (Laptop, Tablet, Smartphone), ενώ έρχεται να ενισχύσει τη γκάμα ΙΤ υπηρεσιών της COSMOTE.

 

Με τη hoteliga οι ξενοδόχοι μπορούν να:

 

• οργανώνουν αποτελεσματικά καθημερινές εργασίες, όπως η τιμολόγηση, η έκδοση ειδικών παραστατικών, αλλά και η διαχείριση επισκευών συντήρησης των εγκαταστάσεων μίας ή και περισσότερων ξενοδοχειακών μονάδων, μέσα από το σύστημα διαχείρισης της υπηρεσίας -Property Management System (PMS).

 

• διαχειρίζονται σε πραγματικό χρόνο όλες τις κρατήσεις, που προέρχονται από εξωτερικές πλατφόρμες, όπως booking.com, Expedia, Airbnb κ.α., μέσω της λειτουργικότητας του Channel Manager.

 

• εγκαταστήσουν Μηχανή Κρατήσεων στο site του ξενοδοχείου, παρέχοντας τη δυνατότητα στους πελάτες τους για απευθείας κρατήσεις, με ασφάλεια πληρωμών και χωρίς προμήθεια.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή