Ουρές στις εφορίες για τα τέλη κυκλοφορίας

Ουρές στα γκισέ της εφορίας για να... καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων του σχηματίζουν χιλιάδες κάτοχοι Ι.Χ. που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στα έξοδα για τη διατήρησή τους.

 

Τα ακριβά τέλη, τα αυξημένα ασφάλιστρα, το κόστος της αμόλυβδης που έχει εκτοξευθεί στα ύψη καθιστούν πλέον το Ι.Χ. για πολλούς το Ι.Χ. "είδος πολυτελείας", γι' αυτό και προτιμούν να το ακινητοποιήσουν.

 

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των εφοριακών, τουλάχιστον 80.000 - 100.000 ιδιοκτήτες κυρίως παλαιών και μεγάλων οχημάτων θα καταθέσουν μέχρι το τέλος του χρόνου τις πινακίδες κυκλοφορίας.

 

Ενδεικτικά, μόνο στη ΔΟΥ Κορυδαλλού μέχρι σήμερα έχουν κατατεθεί 330 πινακίδες, ενώ συνολικά την τελευταία διετία πάνω από 1.800.

 

Ουρές σχηματίζονται στις εφορίες και για την πληρωμή και προμήθεια των τελών κυκλοφορίας, καθώς η σχετική προθεσμία εκπνέει στις 31 Ιανουαρίου και το Υπουργείο Οικονομικών έχει δηλώσει ότι δεν θα υπάρξει παράταση.

 

Όσοι δεν εφοδιασθούν με το ειδικό σήμα, από την προσεχή Δευτέρα κινδυνεύουν να πληρώσουν πρόστιμο ίσης αξίας με το τέλος που αναλογεί στο όχημά τους.


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Τουρισμός

 “Πράσινο φως” για νέο ανελκυστήρα στην Ακρόπολη

“Πράσινο φως” για νέο ανελκυστήρα στην Ακρόπολη

Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την Τετάρτη και τις τρεις μελέτες που αφορούν στην...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.