Μήπως πήρατε χειρόγραφη κάρτα γραμμένη από… ρομπότ;

Όλο και περισσότερο έδαφος κερδίζει στις ΗΠΑ, και όχι μόνο,  η τάση που θέλει τις χειρόγραφες κάρτες να είναι γραμμένες από ρομπότ.

 

Καλύτερα να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στην χειρόγραφη κάρτα που πήρατε για τις γιορτές από κάποιο συγγενικό πρόσωπο, φίλο ή επαγγελματικό συνεργάτη σας. Αν επειδή φαίνεται γραμμένη με το χέρι, την θεωρείτε όντως γραμμένη από άνθρωπο, τότε έχετε μείνει πολύ πίσω.

 

Ακόμη και γονείς παίρνουν πια κάρτες από τα παιδιά τους, οι οποίες είναι γραμμένες από το ρομπότ κάποιας εταιρείας, στην οποία απευθύνθηκε το τεμπέλικο τέκνο (συνήθως γιός).

 

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ –ΜΠΕ ολοένα περισσότεροι άνθρωποι καταφεύγουν στην ψηφιακή τεχνολογία και στην τεχνητή νοημοσύνη, αναθέτοντας σε κάποιο ρομπότ με στυλό στο χέρι να γράψει εκείνο τις ευχές στην κάρτα ή στο γράμμα, με βάση τις οδηγίες του πελάτη.

 

Ορισμένες φορές οι κάρτες και τα γράμματα περιέχουν κάποιες σκόπιμες ατέλειες για να δίνεται ένας τόνος ανθρώπινης αυθεντικότητας στη δουλειά του ρομπότ. Μερικά ρομπότ προγραμματίζονται έτσι ώστε να μη γράφουν με απόλυτη ακρίβεια (π.χ. το μέγεθος των γραμμάτων και τις αποστάσεις μεταξύ τους) προκειμένου το κείμενο να φαίνεται πιο πιστευτό ότι προέρχεται από άνθρωπο.


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Υγεία & Διατροφή

Τι περιλαμβάνει η ΠΝΠ με τη λήψη μέτρων για κοροναϊό

Τι περιλαμβάνει η ΠΝΠ με τη λήψη μέτρων…

Εκδόθηκε χθες Πράξη Νομοθετικού Περιεχόμενου που αφορά στα μέτρα πρόληψης όσον αφορά τον κοροναϊό.

Τουρισμός

Μαγιόρκα-Ίμπιζα: Αντιδράσεις για μέτρα κατά αλκοόλ

Μαγιόρκα-Ίμπιζα: Αντιδράσεις για μέτρα κατά αλκοόλ

Τα δημοφιλή σημεία διακοπών στις Βαλεαρίδες Νήσους της Ισπανίας ανακοίνωσαν πρόσφατα μέτρα περιορισμού της κατανάλωσης...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.