Κουτσούμπας: Θα πρωτοστατήσουμε στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Μόνο ο αγώνας θα φέρει αποτελέσματα

 

Την πρόθεση του ΚΚΕ να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ μέσα και έξω από τη Βουλή τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ , Δημήτρης Κουτσούμπας, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με το Σωματείο Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην έδρα της ΚΕ, στον Περισσό.

 

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Το ΚΚΕ θα πρωτοστατήσει στην πάλη και μέσα στη Βουλή και έξω από αυτή, στους δρόμους του αγώνα, για να υπερασπίσει τα συμφέροντα των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ, για να υπάρξει αυτήν τη στιγμή άμεση χρηματοδότηση έτσι ώστε να πληρώνονται τον κόπο τον οποίο δουλεύουν στα εργοστάσια της ΛΑΡΚΟ».

 

«Και βεβαίως θα παλέψουμε από εκεί και πέρα μέσα στους αγώνες με τους εργαζόμενους όλων των σωματείων, με την ενότητα του αγώνα τους και με την συμπαράσταση όλων των εργαζομένων όλων των κλάδων, και του κλάδου του μετάλλου, αλλά και όλων των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων, της κοινωνικής συμμαχίας, μέσα από συλλαλητήρια, από δραστηριότητες, ημερίδες, με παρεμβάσεις στα υπουργεία, στη Βουλή, στην Ευρωβουλή και κυρίως στους δρόμους του αγώνα, ξεκινώντας αμέσως μετά τις γιορτές. Καλή δύναμη σε όλους και όλες. Μόνο ο αγώνας θα φέρει αποτελέσματα για τη ΛΑΡΚΟ, για τους εργαζόμενους, για όλη τη χώρα, για τους εργαζόμενους αυτής της χώρας», κατέληξε, στη δήλωσή του, ο κ. Κουτσούμπας σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ.


protoselida

Media

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ προχώρησε σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συλλογή γραπτών προσφορών με...

Αθλητικά

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν οι ομάδες της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, ζητώντας να ακυρωθεί...

Περιβάλλον

Αιτωλοακαρνανία: 9 προστατευόμενοι γύπες νεκροί από δηλητηρίαση

Αιτωλοακαρνανία: 9 προστατευόμενοι γύπες νεκροί από δηλητηρίαση

Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία ανακοίνωσε την Παρασκευή την εύρεση 11 δηλητηριασμένων γυπών προστατευόμενου είδους δηλητηριασμένων...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.