Μη δεσμευτική προσφορά για την Croatia Airlines κατέθεσε η Aegean

Τι αναφέρει η εταιρία σε ανακοίνωσή της

 

Μη δεσμευτική προσφορά για την εξαγορά της κρατικής αερογραμμής της Κροατίας Croatia Airlines κατέθεσε η Aegean Airlines, όπως επιβεβαιώνει η ίδια η εταιρεία με επίσημη ανακοίνωσή της.

 

Η Aegean σημειώνει στην επίσημη ανακοίνωσή της πως «επιβεβαιώνει ότι συμμετείχε στο στάδιο υποβολής ενδεικτικής, μη-δεσμευτικής, προσφοράς για την ιδιωτικοποίηση της Croatia Airlines, η οποία δεν συμπεριλαμβάνει δεσμεύσεις για την Εταιρεία.

 

Οποιαδήποτε σημαντική απόφαση σχετικά με την πιθανή συμμετοχή ή μη της Aegean στο επόμενο στάδιο θα παρθεί τους επόμενους μήνες, κατόπιν της παροχής πληροφόρησης και της διεξαγωγής συζητήσεων, σύμφωνα με τη διαδικασία που θα ορίσει η Δημοκρατία της Κροατίας».

 

Σύμφωνα με πληροφορίες κροατικών μέσων ενημέρωσης, πλην της Aegean, προσφορά για την εξαγορά της Croatia Airlines κατέθεσε και η ισπανική Air Nostrum.

 

Όπως ανέφεραν κροατικά μέσα, η κρατική αερογραμμή ανέφερε αυτή την εβδομάδα ότι οι δύο εταιρείες έχουν υποβάλει τις προσφορές τους στους συμβούλους ιδιωτικοποίησης, PBZ και DVB, χωρίς να παράσχει περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση της Κροατίας έχει ορίσει προθεσμία έως τον Ιούνιο του 2020, είτε για να αποκρατικοποιήσει πλήρως είτε για να ανακεφαλαιοποιήσει την Croatia Airlines.

 

Μάλιστα, ο υπουργός Μεταφορών της χώρας Oleg Butkovic, δήλωσε τον περασμένο Νοέμβριο πως η κυβέρνηση σχεδιάζει να πουλήσει μερίδιο έως 70% της Croatia Airlines.


protoselida

Media

Αρχείο της ΕΡΤ: Αφιέρωμα στον Βασίλη Λογοθετίδη

Αρχείο της ΕΡΤ: Αφιέρωμα στον Βασίλη Λογοθετίδη

Το Αρχείο της ΕΡΤ, τιμώντας τη μνήμη του σπουδαίου κωμικού ηθοποιού Βασίλη Λογοθετίδη, που πέθανε...

Αθλητικά

Μάντσεστερ Σίτι: “Πολιτικά κίνητρα” στην τιμωρία της Uefa

Μάντσεστερ Σίτι: “Πολιτικά κίνητρα” στην τιμωρία της Uefa…

Ο διευθύνων σύμβουλος της Μάντσεστερ Σίτι Ferran Soriano υποστήριξε ότι η διετής αποβολή της ομάδας...

Τουρισμός

MTC GROUP: Παρουσίαση αθλητικού τουρισμού στη Θεσσαλονίκη

MTC GROUP: Παρουσίαση αθλητικού τουρισμού στη Θεσσαλονίκη

Σε εκδήλωση-παρουσίαση με στόχο την ανάδειξη του αθλητικού Τουρισμού θα συμμετέχει η MTC GROUP...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.