Συνάντηση Κούγια με στελέχη της PwC για Folli Follie

Συνάντηση με στελέχη της PricewaterhouseCoopers είχε σήμερα ο συνήγορος του εμπλεκόμενου στην υπόθεση Folli Follie κ. Ιωάννη Μπεγιέτη, Αλέξης Κούγιας.

 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιος Κούγιας συνοδευόμενος από τον οικονομικό σύμβουλο του γραφείου μας είχαν συνάντηση με τα στελέχη της διεθνούς ελεγκτικής εταιρείας PricewaterhouseCoopers κ.κ. Παπαθανασίου, οικονομολόγο, Καρλή, νομικό, και Αντωνιάδη, οικονομολόγο, με σκοπό την διαβεβαίωσή τους ότι ο εντολέας μας κ. Μπεγιέτης, από το 2013 Business Analysis Director/CFO της θυγατρικής του ομίλου Folli Follie στο Χονγκ Κονγκ, θα τους παρέχει κάθε διευκόλυνση σε επίπεδο πληροφοριών και στοιχείων, ώστε να διενεργήσουν έναν ενδελεχή έλεγχο και να εκδώσουν ένα αξιόπιστο πόρισμα.

 

Όπως είναι γνωστό, η PricewaterhouseCoopers έχει ορισθεί με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών κατόπιν αιτήσεως της προηγουμένης διοικήσεως της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, για να διενεργήσει έκτακτο διαχειριστικό έλεγχο μόνο για το έτος 2017», καταλήγει η ανακοίνωση.


protoselida

Media

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ προχώρησε σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συλλογή γραπτών προσφορών με...

Αθλητικά

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο ΣτΕ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν οι ομάδες της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, ζητώντας να ακυρωθεί...

Τουρισμός

Η Ίος τράβηξε τα βλέμματα στο Μιλάνο

Η Ίος τράβηξε τα βλέμματα στο Μιλάνο

Μόνο θετικά σχόλια και βλέμματα συγκέντρωσε η αντιπροσωπεία του Δήμου Ιητών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.