Άνοδος για τον κλάδο υπηρεσιών της Ισπανίας

Στοιχεία για τον Δεκέμβριο

 

Ο κλάδος των υπηρεσιών της Ισπανίας τελείωσε την περσινή χρονιά με θετική νότα, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη δραστηριότητά του σε εννέα μήνες, τον Δεκέμβριο, παρά τις πολιτικές και οικονομικές ανησυχίες, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, σύμφωνα με έρευνα της Δευτέρας.

 

Ο δείκτης διαχειριστών προμηθειών της Markit (PMI) των εταιρειών παροχής υπηρεσιών, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν περίπου το ήμισυ της οικονομικής παραγωγής της Ισπανίας, ήταν στο 54,9 τον περασμένο μήνα, από 53,2 τον Νοέμβριο, το υψηλότερο σημείο από τον Μάρτιο.

 

Ο δείκτης διατηρήθηκε πάνω από τη γραμμή 50 που διαχωρίζει την ανάπτυξη από συστολή για λίγο περισσότερο από έξι χρόνια.

 

Η σταθερή απόδοση των υπηρεσιών στον ισπανικό ιδιωτικό τομέα έρχεται σε αντίθεση με τη συνεχιζόμενη αδυναμία των κατασκευαστών.

 

Μια έρευνα, την περασμένη εβδομάδα, έδειξε ότι ο κατασκευαστικός τομέας της Ισπανίας, συρρικνώθηκε για έβδομο συνεχόμενο μήνα, τον Δεκέμβριο, με την παραγωγή να μειώνεται με τον ταχύτερο ρυθμό, από τον Απρίλιο του 2013.


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Υγεία & Διατροφή

Τι περιλαμβάνει η ΠΝΠ με τη λήψη μέτρων για κοροναϊό

Τι περιλαμβάνει η ΠΝΠ με τη λήψη μέτρων…

Εκδόθηκε χθες Πράξη Νομοθετικού Περιεχόμενου που αφορά στα μέτρα πρόληψης όσον αφορά τον κοροναϊό.

Τουρισμός

Μαγιόρκα-Ίμπιζα: Αντιδράσεις για μέτρα κατά αλκοόλ

Μαγιόρκα-Ίμπιζα: Αντιδράσεις για μέτρα κατά αλκοόλ

Τα δημοφιλή σημεία διακοπών στις Βαλεαρίδες Νήσους της Ισπανίας ανακοίνωσαν πρόσφατα μέτρα περιορισμού της κατανάλωσης...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.