Αθλητικά

ΠΣΑΠ: Συμμετοχή σε τουρνουά για σεισμόπληκτους Αλβανίας

Με μότο το «Luajme dhe rindertojme sebashku...» («Παίζουμε και ξαναχτίζουμε ενωμένοι...»), ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) τάσσεται στο πλευρό των πληγέντων του σεισμού στην Αλβανία, λαμβάνοντας μέρος, σε διεθνές τουρνουά παλαιμάχων την ερχόμενη Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου, στο Air Albania Stadium.

 

Στόχος του τουρνουά είναι η στήριξη των ανθρώπων που υποφέρουν ως αποτέλεσμα των πρόσφατων ισχυρών σεισμικών δονήσεων στην Αλβανία. Υπενθυμίζεται ότι στις 26 Νοεμβρίου η Αλβανία συγκλονίστηκε από τον φονικό σεισμό μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

 

Στην ομάδα του ΠΣΑΠ θα αγωνιστούν και οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, Γιώργος Καραγκούνης, Φάνης Κατεργιαννάκης και Δημήτρης Παπαδόπουλος. Θα συμμετέχουν ακόμη ομάδες παλαιμάχων από την Αλβανία, την Ιταλία και την Τουρκία. Τα έσοδά του τουρνουά θα διατεθούν σε εκείνους που επλήγησαν από τον Εγκέλαδο.

 

«Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν σύνορα, αλλά μας ενώνει και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται», αναφέρει στην σχετική του ανακοίνωση ο ΠΣΑΠ.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή