Δυναμική εκκίνηση για το Bitcoin το 2020

Την καλύτερη εκκίνηση έτους από το 2012 είχε φέτος το bitcoin, με την αισιοδοξία να έχει επιστρέψει στην αγορά των κρυπτονομισμάτων, έπειτα από την κατακόρυφη πτώση μετά τα υψηλά του 2017. Το bitcoin άλλαζε σήμερα χέρια στα 8.600 δολάρια, έχοντας αναρριχηθεί ενδοσυνεδριακά έως και τα 8.900 δολάρια, σύμφωνα με στοιχεία του Reuters, ενώ από τις αρχές του έτους έχει ανατιμηθεί πάνω από 20%.

 

Τα κέρδη του μεγαλύτερου εκ των κρυπτονομισμάτων έχουν ωθήσει προς τα πάνω και τα υπόλοιπα ψηφιακά νομίσματα, όπως τo ethereum και XRP, που έχουν ενισχυθεί πάνω από 20% τις δύο πρώτες εβδομάδες του 2020.

 

Τον Δεκέμβριο του 2017, το bitcoin είχε αναρριχηθεί σε ιστορικά υψηλά επίπεδα, κοντά στα 20.000 δολάρια για να υποχωρήσει στη συνέχεια μόλις στα 3.000 δολάρια τον Δεκέμβριο του 2018. Πολλοί αναλυτές θεώρησαν τη συγκεκριμένη τιμή ως «πάτο», καθώς το bitcoin συνέχισε να κινείται ανοδικά το 2019.

 

Μάλιστα, ορισμένοι αναλυτές όπως ο Βιτζάι Αγιάρ, επικεφαλής της ασιατικής πλατφόρμας κρυπτονομισμάτων Luno, θεωρεί εύλογο στόχο την άνοδο του bitcoin στα 15.000 με 16.000 δολάρια έως τα τέλη του έτους.


protoselida

World Business

Θα ξεπεράσει τα 40 εκατ. δολάρια το “The Splash”;

Θα ξεπεράσει τα 40 εκατ. δολάρια το “The…

Το εμβληματικό έργο του David Hockney βγαίνει σε δημοπρασία και ήδη, άρχισαν οι προσφορές

Secret Money

H NEA MEΛETH

H NEA MEΛETH

H PAE επισπεύδει την επικαιροποίηση της εθνικής μελέτης εκτίμησης επικινδυνότητας σχετικά με την ασφάλεια εφοδιασμού...

Αθλητικά

Έφυγε από τη ζωή ο Ρόμπερτ Αρτσιμπαλντ

Έφυγε από τη ζωή ο Ρόμπερτ Αρτσιμπαλντ

Σοκ στον χώρο του παγκόσμιου μπάσκετ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Ρόμπερτ Αρτσιμπαλντ....

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.