Περισσότεροι επισκέπτες στα μουσεία τον Σεπτέμβριο

Αύξηση της τάξεως του 2,5% σημειώθηκε στους επισκέπτες των Μουσείων και των Αρχαιολογικών Χώρων για τον μήνα Σεπτέμβριο 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

 

Την ίδια περίοδο παρατηρήθηκε αύξηση 2,2% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου, ενώ οι εισπράξεις ενισχύθηκαν κατά 28%.

 

Στους Αρχαιολογικούς χώρους, κατά τον μήνα Σεπτέμβριο 2019 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2018, παρατηρείται αύξηση των επισκεπτών κατά 12,3%, ο αριθμός των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου παρουσίασε αύξηση κατά 20,1%, ενώ οι αντίστοιχες εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση κατά 10,2%.

 

Κατά το εννιάμηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2019, παρατηρείται αύξηση σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του έτους 2018 κατά 5,0% στους επισκέπτες των Μουσείων και μείωση κατά 9,2% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου, ενώ οι αντίστοιχες εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση κατά 29,1%.

 

Στους Αρχαιολογικούς χώρους, κατά το εννιάμηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2019 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2018, παρατηρείται αύξηση των επισκεπτών κατά 5,6% και μείωση κατά 11,1% των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου, ενώ οι αντίστοιχες εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση κατά 9,7%


protoselida

Secret Money

TA «AYTOMATA KAΠEΛA»

TA «AYTOMATA KAΠEΛA»

Δεν πρόλαβε να εξοντώσει η ρουκέτα του αμερικανικού drone τον Iρανό στρατηγό Σουλεϊμανί και σε...

Υγεία & Διατροφή

Καινοτόμος θεραπεία των όγκων του ΚΝΣ

Καινοτόμος θεραπεία των όγκων του ΚΝΣ

Οι νέες εξειδικευμένες θεραπείες στην αντιμετώπιση του καρκίνου και όχι μόνο, προσφέρουν ελπίδα σε χιλιάδες...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.