ΗΠΑ: Συρρικνώθηκαν τα αποθέματα αργού πετρελαίου

Πτωτικά κινήθηκαν τα αποθέματα αργού πετρελαίου των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα, αλλά τα αποθέματα βενζίνης και άλλων καυσίμων ενισχύθηκαν έντονα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν την Τετάρτη από την αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών Ενέργειας (ΕΙΑ).

 

Τα αποθέματα αργού πετρελαίου σημείωσαν συρρίκνωση κατά 2,5 εκατομμύρια βαρέλια σε 428,5 εκατομμύρια βαρέλια, διατηρώντας σχεδόν το μέσο όρο πενταετίας για αυτή την περίοδο του έτους, σύμφωνα με την ΕΙΑ. Αναλυτές που συμμετείχαν σε έρευνα της Wall Street Journal, ανέμεναν πτώση των αποθεμάτων του αργού κατά 1,1 εκατομμύρια βαρέλια σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

 

Το πετρέλαιο του Cushing, το σημείο παράδοσης για τα αποθέματα των ΗΠΑ, ενισχύθηκε κατά 342.000 βαρέλια στα 35,8 εκατομμύρια βαρέλια, σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση της EIA.

 

Τα αποθέματα βενζίνης ενισχύθηκαν κατά 6,7 εκατομμύρια βαρέλια στα 258,3 εκατομμύρια βαρέλια, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν αύξηση κατά 3,2 εκατομμύρια βαρέλια σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

 

Τα αποθέματα πετρελαίου θέρμανσης και ντίζελ, ενισχύθηκαν κατά 8,2 εκατομμύρια βαρέλια στα 147,2 εκατομμύρια βαρέλια και βρίσκονται περίπου 3% κάτω από τον πενταετή μέσο όρο. Νωρίτερα την εβδομάδα, οι αναλυτές έκαναν πρόβλεψη ότι οι προμήθειες θα αυξάνονταν κατά 1,1 εκατομμύρια βαρέλια σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.


protoselida

Secret Money

 Θα το «γυρίσει» η Frigoglass;

Θα το «γυρίσει» η Frigoglass;

Kινητικότητα παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στο μέτωπο της πολύπαθης Frigoglass, με την διοίκηση της να...

Υγεία & Διατροφή

Καινοτόμος θεραπεία των όγκων του ΚΝΣ

Καινοτόμος θεραπεία των όγκων του ΚΝΣ

Οι νέες εξειδικευμένες θεραπείες στην αντιμετώπιση του καρκίνου και όχι μόνο, προσφέρουν ελπίδα σε χιλιάδες...

Τουρισμός

Ακόμα περισσότεροι Αυστριακοί τουρίστες στην Ελλάδα το 2020

Ακόμα περισσότεροι Αυστριακοί τουρίστες στην Ελλάδα το 2020

Τα ενθαρρυντικά μηνύματα για την άνοδο τουρισμού από την αυστριακή αγορά καταγράφηκαν στη διάρκεια συναντήσεων...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.