Περιοδεία Δένδια στη Β. Αφρική

Σε όλες τις χώρες της βορείου Αφρικής είναι έτοιμος να μεταβεί μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας προκειμένου να καταδείξει τόσο το γεγονός ότι το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Λιβύης και Τουρκίας για τη χάραξη των θαλασσίων συνόρων αντίκειται στο διεθνές δίκαιο όσο και αυτή καθ΄ αυτή την τουρκική προκλητικότητα έναντι της χώρας μας.

 

Χθες βρέθηκε στο Μαρόκο όπου είχε συνομιλίες με τον πρόεδρο της κυβερνήσεως, Saad Eddine El Othmani, τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Habib El Malki, καθώς επίσης και με τον ομόλογό του, Nasser Bourita. Την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με πληροφορίες προγραμματίζει μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Μέσης Ανατολής όπως είναι το Ομάν, το Μπαχρέιν και ο Λίβανος. Εξίσου έντονη κινητικότητα παρατηρείται γενικώς σε διπλωματικό επίπεδο τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

 

Χθες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος βρέθηκε στο Ισραήλ, μια χώρα που αν μη τι άλλο στηρίζει τις ελληνικές θέσεις, ενώ από την πλευρά του ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης αναχώρησε για το Κάιρο προκειμένου να συμμετάσχει στην 3η Υπουργική Σύνοδο του Φόρουμ Αερίου Νοτιοανατολικής Μεσογείου.


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Υγεία & Διατροφή

Κανόνες υγιεινής για προστασία από τον κοροναϊό

Κανόνες υγιεινής για προστασία από τον κοροναϊό

Το υπουργείο Υγείας υπενθυμίζει τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται προκειμένου να θωρακιστούν οι...

Περιβάλλον

Ολλανδική συνδρομή στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης

Ολλανδική συνδρομή στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης

Διήμερη επίσκεψη πραγματοποίησε στην Ολλανδία ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης στο πλαίσιο της...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.