10ετή συνεργασία της Sabre με Google Cloud 


Η πλατφόρμα Google Cloud ανακοίνωσε χθες το κλείσιμο 10ετους συνεργασίας με την Sabre Corporation - έναν κορυφαίο πάροχο λογισμικού και τεχνολογίας που τροφοδοτεί την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία - για να βοηθήσει στην ψηφιακή μετατροπή της εμπειρίας του ταξιδιώτη και να συν-δημιουργήσει το μέλλον των ταξιδιών.

 

Η Sabre, η οποία ξεκίνησε το 1960, έφερε την επανάσταση στην ταξιδιωτική αγορά με το πρώτο ημιαυτόματο σύστημα κρατήσεων πτήσεων στην τουριστική βιομηχανία. 
Από τότε, η εταιρεία εξελίχθηκε σε μια ευρεία τεχνολογική πλατφόρμα, που διαχειρίζεται περισσότερα από 260 δισ. δολ. σε διεθνείς ταξιδιωτικές δαπάνες ετησίως, υποστηρίζοντας ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών παροχών, όπως αεροπορικές εταιρείες, ξενοδόχους, πρακτορεία, εταιρείες σύγκρισης τιμών ταξιδίων ή πτήσεων πολλά άλλα.

 

"Αυτή είναι μια πολύ ευχάριστη στιγμή για την Sabre, τους πελάτες μας, τους υπαλλήλους μας και άλλους σημαντικούς ενδιαφερόμενους. Για δεκαετίες, η Sabre έχει κάνει τα ταξίδια ευκολότερα για τους ανθρώπους που ταξιδεύουν και εντός των βιομηχανιών που τους εξυπηρετούν", δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sabre, Sean Menke.

 

"Σήμερα ξεκινάμε ένα νέο μετασχηματιστικό ταξίδι με την Google. Καθώς ο αγαπημένος μας πάροχος Cloud και ευρύτερος στρατηγικός συνεργάτης μας, το Google Cloud θα βοηθήσει στην επιτάχυνση του ψηφιακού μας μετασχηματισμού και της ικανότητας δημιουργίας μιας νέας αγοράς και κρίσιμων προϊόντων και συστημάτων επικεντρωμένων στις ανάγκες των πελατών μας επόμενες δεκαετίες", πρόσθεσε.

 

Η δεκαετής στρατηγική συνεργασία μεταξύ Google και Sabre θα επιτρέψει στους ταξιδιωτικούς πράκτορες να βελτιώσουν την επιχειρησιακή τους ευελιξία, αναπτύσσοντας νέες υπηρεσίες και δημιουργώντας μια νέα αγορά για τους πελάτες αεροπορικών εταιρειών, φιλοξενίας και πρακτορείων ταξιδίων.

 

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, οι εργαζόμενοι και τα στελέχη των δύο εταιρειών θα εργαστούν μαζί πάνω τρεις βασικές πρωτοβουλίες:

 

Βελτίωση της τεχνολογικής ικανότητας του Sabre: Η Sabre θα ξεκινήσει τη διαδικασία της μετεγκατάστασης της υποδομής του IT στις υπηρεσίες Google Cloud. Η εταιρική αυτή σχέση θα παρέχει στη Sabre προηγμένη υποστήριξη και μεγαλύτερη ευελιξία για την επίτευξη των τεχνολογικών στόχων της.

 

Χρήση των εργαλείων του Google Cloud για την ενίσχυση και βελτιστοποίηση των ταξιδιών: Τα εργαλεία ανάλυσης δεδομένων του Google Cloud θα επιτρέψουν στη Sabre να βελτιώσει τις δυνατότητες των σημερινών και των μελλοντικών της προϊόντων. Επίσης, θα παράσχουν στην Sabre πληροφορίες για να τη βοηθήσουν να βελτιώσει την επιχειρησιακή της απόδοση, να δημιουργήσει και να βελτιστοποιήσει τις ταξιδιωτικές επιλογές, βελτιώνοντας τόσο την εμπιστοσύνη όσο και τα έσοδα για τους πελάτες της.

 

Δημιουργία ενός ευρύτερου πλαισίου καινοτομίας: Οι δύο εταιρείες έχουν ευθυγραμμιστεί για ένα πλαίσιο που αξιοποιεί τα ταλέντα και τα στοιχεία και των δύο εταιρειών για να οραματιστούν, να αναπτύξουν και να εξελίξουν μελλοντικές ικανότητες, που θα προωθήσουν το ταξιδιωτικό "οικοσύστημα".

 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Sabre μέσω αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας για να συγκεντρώσουμε τα δυνατά σημεία των δύο εταιρειών μας και να επιταχύνουμε την καινοτομία στην ταξιδιωτική βιομηχανία», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος, της Google Cloud, Thomas Kurian.

 

«Πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας θα προσφέρει πιο εξατομικευμένες εμπειρίες για τους ταξιδιώτες, εξοικονομώντας χρόνο και παρέχοντας μεγαλύτερη άνεση που τελικά θα ανεβάσει το πρότυπο για την ταξιδιωτική βιομηχανία γενικά», πρόσθεσε.

 

«Στη Google δημιουργούμε εργαλεία για να βοηθήσουμε τους άλλους, έτσι ένα μεγάλο μέρος της αποστολής μας είναι να βοηθάμε τις άλλες εταιρείες να συνειδητοποιήσουν τα δικά τους. Είμαστε τόσο ευτυχείς που η Sabre επέλεξε να συνεργαστεί μαζί μας για να προωθήσει την αποστολή της οικοδόμησης του μέλλοντος των ταξιδιών», δήλωσε Sundar Pichai, Διευθύνων Σύμβουλος της Google και του Alphabet.

 

«Οι ταξιδιώτες αναζητούν ευκολία, επιλογή και αξία. Οι δυνατότητές μας στο AI και στο cloud computing θα βοηθήσουν την Sabre να προσφέρει ακόμα περισσότερα από αυτά που θέλουν οι καταναλωτές»,κατέληξε.


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Υγεία & Διατροφή

Κανόνες υγιεινής για προστασία από τον κοροναϊό

Κανόνες υγιεινής για προστασία από τον κοροναϊό

Το υπουργείο Υγείας υπενθυμίζει τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται προκειμένου να θωρακιστούν οι...

Περιβάλλον

Ολλανδική συνδρομή στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης

Ολλανδική συνδρομή στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης

Διήμερη επίσκεψη πραγματοποίησε στην Ολλανδία ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης στο πλαίσιο της...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.