ΔΕΠΑ: Φέρνει LNG στον Πειραιά το 2022

Το LNG στον Πειραιά θα «φέρει» η ΔΕΠΑ στα μέσα του 2022 δίνοντας τη δυνατότητα στα πλοία να ανεφοδιαστούν με υγροποιημένο φυσικό αέριο.

 

Αυτό ανακοίνωσε ο συντονιστής διευθυντής Δραστηριοτήτων Στρατηγικής Ανάπτυξης, Διοικητικών & Πληροφορικής της εταιρείας, Γιώργος Πολυχρονίου, μιλώντας σήμερα στο 5ο Ναυτιλιακό Συνέδριο της «Ναυτεμπορικής» επισημαίνοντας παράλληλα ότι η χώρα αναδεικνύεται σε  σταυροδρόμι της ναυτιλιακής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή.

 

Το LNG, σημείωσε ο κ. Πολυχρονίου, εκτός από περιβαλλοντικά φιλικό, διαθέτει και μια ασφαλή και εφαρμοσμένη τεχνολογία ως προς την αποθήκευση, μεταφορά και χρήση του, που το καθιστούν μία από τις πιο αποδοτικές και συμφέρουσες λύσεις για τους πλοιοκτήτες, ικανή να στηρίξει την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής ναυτιλίας.

 

Τόνισε, τέλος σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, τον καθοριστικό ρόλο του υγροποιημένου φυσικού αερίου στην προσπάθεια  της ελληνικής ναυτιλίας να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα και να προσαρμοστεί στους νέους αυστηρότερους διεθνείς κανονισμούς.


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Υγεία & Διατροφή

Τι περιλαμβάνει η ΠΝΠ με τη λήψη μέτρων για κοροναϊό

Τι περιλαμβάνει η ΠΝΠ με τη λήψη μέτρων…

Εκδόθηκε χθες Πράξη Νομοθετικού Περιεχόμενου που αφορά στα μέτρα πρόληψης όσον αφορά τον κοροναϊό.

Τουρισμός

Μαγιόρκα-Ίμπιζα: Αντιδράσεις για μέτρα κατά αλκοόλ

Μαγιόρκα-Ίμπιζα: Αντιδράσεις για μέτρα κατά αλκοόλ

Τα δημοφιλή σημεία διακοπών στις Βαλεαρίδες Νήσους της Ισπανίας ανακοίνωσαν πρόσφατα μέτρα περιορισμού της κατανάλωσης...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.